8895

Uzman
Yenilenmis diye hemen hayir demeye sazan gibi atlamis olabilirsiniz 😃
Cihazin fiyati 3.500 TL ve kozmetigi ekrani hoş duruyor. Parmak izi ve mikrofonu bozulmuş da kendim yaparim onlari. İdareten kullanilacak. Sonrasında yedek telefon olmaya hak kazanacak. Huawei arayuzunu begeniyorum ve de Google olan son Huawei serisi mi diyeyim bir şeyi oluyor işte. Oyle olmasi da guzel.

Cihaz hoparlorde konusurken sorun yapmiyormus. Hangi seyi bozuk bunun sizce?

Alınır fiyatına göre iyi olan işlev olarakta günlük olarak yarı yolda bırakmadan idare edecek bir cihaz 3500 TL'ye daha iyisini bulmanız zor, parmak iziyle uğraşmaya değmez ancak mikrofon kesinlikle önceliğiniz olsun pazarlık şansınız varsa biraz daha düşse daha tatlı olabilir. Ekranda değişmiş olacağını tahmin ediyorum kalitesi ve takılan panelin dokunmatik durumlarını kontrol etme şansınız varsa edin.

600TL parmak izi ve mikrofon karti masrafi var o kadar.

Toplam 600tl belki daha da az.
Parça fiyatları makul çok abes görünmüyorlar tahminimce kendiniz yapacaksınız tamiri, eğer üzerindeki ekran iyiyse bence gayet iyi bir alışveriş olur 4100'e gelmiş olacak S10e tadında bir telefon olduğunu düşünürsek donanım olarak fiyatına değecektir kameralarına lafım yok o cihazın lensler temizse zamanının en başarılı kamera modüllerinden birisiydi. Bi 500 TL daha indirim alma şansınız olsa gerçekten daha iyi bir alışveriş olabilir kişisel yorumla.

Eski yazılımı kötü Huawei'nin. Eski sürümlerini beğenmiyorum. Arkadaşımda P10 vardı. Hiç güzel değildi arayüzü. Sadece Google hizmeti var diye düşük sürüm tercih ediyorsanız hiç önermem.

Eski yazılımı kötü Huawei'nin. Eski sürümlerini beğenmiyorum. Arkadaşımda P10 vardı. Hiç güzel değildi arayüzü. Sadece Google hizmeti var diye düşük sürüm tercih ediyorsanız hiç önermem.

EMUI zamanına göre fena değildi. En iyi Çin yazılımlarından biri diyebilirim. Tabii konu sahibine kalmış.

Parça fiyatları makul çok abes görünmüyorlar tahminimce kendiniz yapacaksınız tamiri, eğer üzerindeki ekran iyiyse bence gayet iyi bir alışveriş olur 4100'e gelmiş olacak S10e tadında bir telefon olduğunu düşünürsek donanım olarak fiyatına değecektir. Bir 500 TL daha indirim alma şansınız olsa gerçekten daha iyi bir alışveriş olabilir kişisel yorumla.

S10e gozumde uvey evlat gibi eldivenle sevilebilir.
Ekran kozmetik fena durmuyor gelsin bakalim zaten Param Güvende ile alacagim. Parcalari daha da ucuza getirebilirim belki.

O zaman iyi. Ben yaptıracaksınız sandım. Alınabilinir o zaman. Her türlü işlevleri kontrol ederek alın.

İş yaptirmaya gelince sıkıntı tabii ki. Kendim imkanim var elim alet tutuyor her ne kadar az ekipmanim olsa da. Tamirciler telefoncular gozu dönmüş resmen.

Cihaz Türkiye yenilenmis cihazi olarak geciyor IMEI sorgulamasinda. Fatura kutu falan yok zaten.

EMUI zamanına göre fena değildi. En iyi Çin yazılımlarından biri diyebilirim. Tabii konu sahibine kalmış.

Annemde Mate 20 Lite var gayet hoş bir arayuzu var. Cihaz eski olmasina ragmen guncellemesi bitmesine ragmen büyük bir arayuz degisikligi yapacak guncelleme getirdiler.