@8895, yenilenmiş cihazların adı belli. Ne olduğu belli olmayan parçalardan yenileme işlemi yapılıyor. Cihazın her parçasında sorun çıkabiliyor. Bir tanıdığıma da kaç kere yenilenmiş telefon alma dedim, gitti yenilenmiş telefon aldı 12 ay taksitle. Daha cihazın taksidi bitmeden bataryasında sorun çıktı, batarya sorunundan 2 hafta sonra bu sefer de ekranı sorun çıkardı. 1 ay sonra da tamamen telefon bozuldu, bir daha da açılmadı. 3500 TL'ye alacağınız cihazdan da çok da hayır beklememek gerekir.
Param guvende ile alacagim. Detayli incelerim. İçime sinmedigi taktirde iadesini yaparim. Teşekkürler oneriniz için.

Yenilenmis diye hemen hayir demeye sazan gibi atlamis olabilirsiniz 😃
Cihazin fiyati 3.500 TL ve kozmetigi ekrani hoş duruyor. Parmak izi ve mikrofonu bozulmuş da kendim yaparim onlari. İdareten kullanilacak. Sonrasında yedek telefon olmaya hak kazanacak. Huawei arayuzunu begeniyorum ve de Google olan son Huawei serisi mi diyeyim bir şeyi oluyor işte. Oyle olmasi da guzel.

Cihaz hoparlorde konusurken sorun yapmiyormus. Hangi seyi bozuk bunun sizce?
Yenilenmiş alınmaz.

Fiyatından dolayı bu riski aldım sonum hayır olsun 😃
Cihazi detayli test edip birkaç saat kullanmaya çalışacağım. Bakalim daha ne sıkıntısı var mış. Hiç olmadı dediğim gibi iade edilecek.

Şöyle bir guncelleme getireyim:
Cihazi aldim inceledim ve ekran kamera değişmiş. Kamera oyle kotu cekiyordu ki anlatamam. Ekran pixel yogunlugu dusuktu ama OLED ve parlak bir ekrani vardi. Sonuç olarak saticiyla gorustum o da haberinin olmadigini soyledi. İade et sorun yok kusura bakma dedi. Ben de iade ettim onayladi bugün satıcı da. En fazla ne olabilir ki diye aldim neler olmus 😃

Şimdi de 8000TL fiyata mi 11 Ultra buldum. Arka ekran bozuk sadece. Satan kisi dusurunce bozulduğunu soyledi. Cihaz temiz duruyordu fotograflarda. Elden inceleyip uygunsa almayi dusunuyorum. Bunun icin konu açtım da bakan olmadi.