3.500 TL'ye yenilenmiş Huawei P30 Pro alınır mı?

Param guvende ile alacagim. Detayli incelerim. İçime sinmedigi taktirde iadesini yaparim. Teşekkürler oneriniz için.

İfadeler: 143
Yenilenmiş alınmaz.

Fiyatından dolayı bu riski aldım sonum hayır olsun
Cihazi detayli test edip birkaç saat kullanmaya çalışacağım. Bakalim daha ne sıkıntısı var mış. Hiç olmadı dediğim gibi iade edilecek.

Fiyatından dolayı bu riski aldım sonum hayır olsun
Cihazi detayli test edip birkaç saat kullanmaya çalışacağım. Bakalim daha ne sıkıntısı var mış. Hiç olmadı dediğim gibi iade edilecek.
İyi bakalım hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.

Şöyle bir guncelleme getireyim:
Cihazi aldim inceledim ve ekran kamera değişmiş. Kamera oyle kotu cekiyordu ki anlatamam. Ekran pixel yogunlugu dusuktu ama OLED ve parlak bir ekrani vardi. Sonuç olarak saticiyla gorustum o da haberinin olmadigini soyledi. İade et sorun yok kusura bakma dedi. Ben de iade ettim onayladi bugün satıcı da. En fazla ne olabilir ki diye aldim neler olmus

Şimdi de 8000TL fiyata mi 11 Ultra buldum. Arka ekran bozuk sadece. Satan kisi dusurunce bozulduğunu soyledi. Cihaz temiz duruyordu fotograflarda. Elden inceleyip uygunsa almayi dusunuyorum. Bunun icin konu açtım da bakan olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…