Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Nasıl yani? Boy yüzünden yargılanmak nasıl oluyor?Ama gün geçtikçe boyum yüzünden daha fazla yargılanmaya başladım.
Nasıl yani? Boy yüzünden yargılanmak nasıl oluyor?Ama gün geçtikçe boyum yüzünden daha fazla yargılanmaya başladım.
Boyum kısa. Bazı insanlar boyumdan dolayı yargılayabiliyor. Şuna şuna benziyorsun. Boyun şu kadar falan diyorlar.Nasıl yani? Boy yüzünden yargılanmak nasıl oluyor?
Anladım. Peki neden herkes yargılamıyor? Yani bazı insanlar değil de neden bütün insanlar kısasın diye yargılamıyor?Boyum kısa. Bazı insanlar boyumdan dolayı yargılayabiliyor. Şuna şuna benziyorsun. Boyun şu kadar falan diyorlar.
Olgun ve ahlaklı oldukları için.Anladım. Peki neden herkes yargılamıyor? Yani bazı insanlar değil de neden bütün insanlar kısasın diye yargılamıyor?
Peki diğer insanlar olgun değil mi? Yargılayanlar yani...
Değiller. Yanlış anlaşılmasın şu anda Üniversite 2 öğrencilerinden ve güncel ortaokul öğrencileri arasındaki çoğunun ahlaklı, olgun ve düzgün aile eğitim almış kişiler olduğunu düşünmüyorum.Peki diğer insanlar olgun değil mi? Yargılayanlar yani...
Peki... Bu kişiler olgun, ahlaklı ve düzgün aile eğitimi almış kişiler değiller diyelim. Bunların söylemi, diskuru yani "yargısı" sende neden yankı buluyor? Yani olgun ve olgun olmayan iki grup var. Olgun olmayan grubun yani yargılayanların olgun olmadığının farkındasın. Bu farkındalığa rağmen neden onların yargısı sende yankı buluyor?
1-2 kişi diyince he diyip geçiyorum. Bugün yemin ederim 40 dakika boyunca her 5 dakikada bir söylendi. Bilgisayarın başında dünyadan kopunca rahatlıyorum. En azından aklımdan çıkıyor az da olsa derinlere gömüyorum o sözleri.Peki... Bu kişiler olgun, ahlaklı ve düzgün aile eğitimi almış kişiler değiller diyelim. Bunların söylemi, diskuru yani "yargısı" sende neden yankı buluyor? Yani olgun ve olgun olmayan iki grup var. Olgun olmayan grubun yani yargılayanların olgun olmadığının farkındasın. Bu farkındalığa rağmen neden onların yargısı sende yankı buluyor?
herkes kabus görür şahsen ben büyük bir sıkıntı göremedim. İşin takıntı boyutuna gelecek olursak zamanla artıp azalabiliyor. Kendi başına aşamayacağın bir durum değil.
Bende normalde öyleydim ama son zamanlarda hem normal rüya hem de kabus artmaya başladı.Bende mi sıkıntı var bilemem ama ben o kadar nadir rüya görürüm ki bazen senede 1 veya 2 oluyor. Ömrüm boyunca toplasan belki 10 defa rüya görmüşümdür.