Bilek çok ekstra şu an ilk 6-8 ay arasında gerek yok zaten sırt hareketlerinde bilek ve biceps destek olarak çalışıyor. Sen bu programları 3 gün fullbody olacak şekilde güncellettir. Saçma saçma program önerileri olacaktır aklın karışmasın.@lindemann, ben de tam bilmiyorum hocam, dediğim gibi Gemini ile birlikte yaptık. Böyle sora sora bir düzene oturtmaya çalışıyorum.
2 bilek hareketini de bileği güçlendirmek için ekstra çaba olsun amacıyla istedim. Tutuş ve bilek gücüm pek yok. Dumbbell ile olan hareketlerde bazen koldan önce el ve bilek yoruluyor (hammer curl gibi) ve koldan tam verim alamayabiliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Max Verstappen
Yetkin
Dropset sacmaligini cikarir setleri de arttirirsa olabilir. O program tukenis mantigini ve hareketleri nasil yapacagini kas hafizasiyla beraber tamamen oturtmus birinin yapacagi turden bir program. Tek setle hareket tamamen oturtulup RIR 0-1 birakmadan yeni baslayan birinde sonuc alinamaz.baya tırt olmuş bunun yerine jeff nippard essentials 3x bakabilirsin omurganı zorlayacak hareketleri değiştirirsin
yanlış. yapay zeka'yı nasıl kullandığına bağlı.Yapay zekayla sporun alakası sıfır. Antrenmanla ilgili hiç bişey sorulmaz bu salaklara anca seni onaylarlar.
ben 2 aydır kulanıyorum -9 kg. kas kütlemde arttı.
maes 73
Üstün
Bence o kadar internette denenmiş onaylanmış antrenmanlar varken gidip yapay zekaya yaptırmak saçma.yanlış. yapay zeka'yı nasıl kullandığına bağlı.
ben 2 aydır kulanıyorum -9 kg. kas kütlemde arttı.![]()
Tamamen yapay zekaya güvenip bir şey yapmaya ben de karşıyım ama yönlendirme ve önbilgi olarak kesinlikle kullanılabilir hocam. Yapay zekanın olayı zaten senin belki de günlerini alacak makale ve internet sayfa okumasını 10 saniyede yapması kendini eğitmesi ve sana sunması. Bu tarz ön yargılı tezleri sunmadan önce sistemi tanımak gerekiyor.Bence o kadar internette denenmiş onaylanmış antrenmanlar varken gidip yapay zekaya yaptırmak saçma.
Bilmiyorum hocam bileklerim cidden güçsüz, böyle güçsüz olan yerlere ekstra çalışmak istiyorum ve Gemini ile programı hazırlarken bu amaç doğrultusunda hazırladık. Mesela dediğim gibi hammer curl yaparken ilk olarak bilek yoruluyor veya çaydanlık türevi şeyleri kaldırırken bilek o tutuş şeklindeki gücü üretemiyor, bu tarz şeyleri iyileştirmek istiyorum.Bilek çok ekstra şu an ilk 6-8 ay arasında gerek yok zaten sırt hareketlerinde bilek ve biceps destek olarak çalışıyor. Sen bu programları 3 gün fullbody olacak şekilde güncellettir. Saçma saçma program önerileri olacaktır aklın karışmasın.
Şu an hala attığım programı uyguluyorum, nasıl bir revize yapsam kafam çok karıştı.
Hastalıkların özelinde bir yorumda bulunmam doğru olmaz. Tutuş gücü ve genel spor konusunda ise şöyle diyeyim daha vücudun adaptasyon dönemimde acele etmeye hiç gerek yok. Kafaya takarsan bu seni demotive eder. Sporu yaptım 3 ay tamam dememek lazım her zaman her bireyin hayatında olması gereken bir şey spor. Bu süreç devam ediyor ve edecek sakin sakin kendini sakatlamadan deneye deneye öğreneceksin herkes için tek doğru hareket yok sporda. Sana ben instagramda fztalifırat var hem fizyoterapist hem spor desteği yapıyor onu önereyim. Benim de bacak ve omurga sakatlıklarım var ben de kendisinden destek alacağım. 3 ay 2500tl cüzi bir miktarBilmiyorum hocam bileklerim cidden güçsüz, böyle güçsüz olan yerlere ekstra çalışmak istiyorum ve Gemini ile programı hazırlarken bu amaç doğrultusunda hazırladık. Mesela dediğim gibi hammer curl yaparken ilk olarak bilek yoruluyor veya çaydanlık türevi şeyleri kaldırırken bilek o tutuş şeklindeki gücü üretemiyor, bu tarz şeyleri iyileştirmek istiyorum.
Şu an hala attığım programı uyguluyorum, nasıl bir revize yapsam kafam çok karıştı.