Uye473
Uzman
Ekran kalitesi olarak nasıl bir de pili uzun gider mi bu modelin.
Şimdi bu bilgisayarda neler yapılacak daha detay bilgi verin ve ekranda sRGB değerimi önemli sizin için?
Ekran kalitesi olarak nasıl bir de pili uzun gider mi bu modelin.
Sana almiyor kardesim, kendisi is yapacak.
%62sRGB ekranla fotoshop keyfi o zaman.
Sana almiyor kardesim, kendisi is yapacak.
Şimdi bu bilgisayarda neler yapılacak daha detay bilgi verin ve ekranda sRGB değerimi önemli sizin için?
Biliyorum konu sahibine MacBook'ta önerilmiş ama alteratif istemiş sende kendi önerini yaz alternatif isterse söyler zaten konu sahibi be teknik özellikleri iyi olan (ekran ve Pil'i çok iyi olmasa da) bir şey önerdim sende başka laptop öner.
Bu bilgisayarı bir markanın sosyal medya işleri ile ilgilenecek biri için alacağız ama aynı zamanda amatör tasarımda yapacak bizim önceliğimiz ekranın kalitesi doygunluğu paneli gibi şeyler bir de pili uzun gitmeli.
Bana pili uzun giden sosyal medyada kullanılacak ekran kalitesi ve doygunluğu mükemmel olan bir laptop önerir misiniz fiyat 30.000 TL Max 35.000 TL.
8 GB RAM size yetecekse bunu alabilirsiniz. Ben çok önermiyorum ama birçok kişi basit işlerde yeterli olduğunu savunuyor.
![]()
Apple MacBook Air MLY33TU/A M2 8C 8GPU 8 GB 256 GB SSD 13.6" Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Apple MacBook Air MLY33TU/A M2 8C 8GPU 8 GB 256 GB SSD 13.6www.n11.com