Videosunu attığım Nitro+ modelde bile böyle bir absürtlük var dediğim gibi. Bazı modeller kronik sorunlu, şansını denemen lazım, artık sonrasında 2. elden satman gerekir gerçekten problemli bir durum ise. Detaylı incelenmesi lazım bu kartın şu anda. Bunu da bizim garanticiler maalesef beceremiyor.
Pump out ya da temas problemi olabilir ama pad değişmemişlerdir, genelde değişmezler. Macun da dandik kullanırlar. Kasa kapağı açık/kapalı vesaire denemişindir zaten, bu hotspot çok da onunla düzelecek gibi durmuyor. Ben olsam dediğim gibi yapardım kafa rahatlığı açısından. Kendim uğraşmak istemezdim psikolojik olarak.
Senin cephenden bakarak böyle mantıklı olacağını düşünüyorum. Bu işin gerçekten ehli tipler var piyasada, bir inceletirdim en azından. El elden üstündür derler. Ben kendim bilgiliyim bu konuda, ben olsam kendim uğraşırdım ama psikolojik olarak yıpratıyor biraz bu süreç, zaten kartı göndermişsin, geri gelmiş vesaire.
Ben çok uzun süre garantilerde gezdim, hakem heyetine kadar gitti mevzu, adamlar özenmiyor ya da işten anlamayan tipler çalışıyor servislerde bilmiyorum, kimsenin de günahını almak istemem. Ülkemizde garanti süreci hep son kullanıcı aleyhine işlemiştir, işlemeye de devam etmekte.
@troken