Neko

Başarılı
Yer
İstanbul
Selam.

Uzun zamandır G102 kullanıyorum. Artık kablosuz bir fareye geçmek istiyorum. Claw grip kullanıyorum. Elim küçük ile orta arasındaki bir boyutta diyebilirim. Küçüğe daha yakın ama. Bataryasının iyi olmasını istiyorum. Bunlardan hangisi tercih edilmeli?

1738929483990.webp

Selam.

Uzun zamandır G102 kullanıyorum. Artık kablosuz bir fareye geçmek istiyorum. Claw grip kullanıyorum. Elim küçük ile orta arasındaki bir boyutta diyebilirim. Küçüğe daha yakın ama. Bataryasının iyi olmasını istiyorum. Bunlardan hangisi tercih edilmeli?

Eki Görüntüle 122294
SCYROX V6 ve Fantech Helios 2 Pro en iyi tercih bana göre.

SCYROX V6 ve Fantech Helios 2 Pro en iyi tercih bana göre.

S modeli varken düzü alınmaz Helios 2 Pro’nun.
Helios II Pro S ismi de, aynı fiyattalar zaten.

Boyut farkına göre tercih edilebilir. Ben mesela S modeller ile rahat edemiyorum. Arkadaş eline uyacağını düşünüyorsa S modeli de alınır.
Screenshot_2025-02-07-17-03-28-643_com.android.chrome.webp

Gramına, noktasına virgülüne kadar aynı boyut olarak 2 model de :D

Selam.

Eki Görüntüle 122294

Helios burada daha ucuz.

Scyrox da burada daha ucuz.

Eki Görüntüle 122346

Helios burada daha ucuz.

Ben boyut farkı var diye hatırlıyordum ama yanlış hatırlıyorum o halde :D

Eki Görüntüle 122346

Helios burada daha ucuz.

Peki aralarındaki fark ne ağırlıklarına kadar aynı. Ama hangi switch olduğu falan paylaşılmamış MCU'Ları nordic sadece.

Son düzenleme:
Ben boyut farkı var diye hatırlıyordum ama yanlış hatırlıyorum o halde :D

Peki aralarındaki fark ne ağırlıklarına kadar aynı. Ama hangi switch olduğu falan paylaşılmamış MCU'Ları nordic sadece.
Huano Blue Shell Pink Dot var switch olarak S modelinde. Düz Pro modelindeki TTC Gold switchlerde hissiyat problemi ve tercihlerden dolayı S modelinde değişikliğe gitmek istemişler. Ayrıca S modeli mat kaymaz bir kaplamayla geliyor bizzat kullanıyorum mouse terden sırılsıklam olsa bile elden kolay kolay kaymıyor, hiç kaymıyor desek yeridir. Hissiyat çok iyi zaten.