gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Son 3 senedir GDevelop'tan oyunlarımı yapıyorum. Şu Undertale temalı oyunum bitince yeni bir oyun motoru öğrenmek istiyorum çünkü 3D oyunlar GDevelop'ta pek sağlıklı geliştirilemiyor. Unity denedim olmadı, Unreal denedim biraz ağır geldi. Son zamanlarda Cryengine veya Godot'u öğrenmeye çalışacağım şimdi hangisi öğrenmesi daha kolay?

Son düzenleyen: Moderatör:
Godot daha basit ve çapraz ürün oluşturması daha kolay. (Dışarı aktarılabilen platformları aşağıya ekledim.)

Dosya Ekleri

• 1722775331650.webp
    1722775331650.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 63
Peki Godot için Türkçe veya İngilizce Türkçe alt yazı YouTube kaynağı önerebilir misiniz dokümanda olur.

Son düzenleme:
Peki Godot için Türkçe veya İngilizce Türkçe alt yazı YouTube kaynağı önerebilir misiniz dokümanda olur.

Ne aradağınıza bağlı isteğinize göre aratarak bulmanız lazım videoları, direkt öneri için Godot'un kendi forumu var onlar yardımcı olur.

Evet Unreal çok daha iyi fakat Cryengine'a neden abudik dediniz ki? Güçlü bir oyun motoru bana göre. Fakat şu an Unreal varken tercih etmem.
Topluluğu ölü gibi bir şey hocam. Rehberlere bakıyorum çoğunluğu 5 sene önce, 8 sene önce çekilmiş videolar. Sene 201* olsaydı önerebilirdim. UE5 varken harbiden bulaşılmaz ya felaket teknolojiler geliştirmiş adamlar.

Cryengine'ye abudik demek yerine 2025 senesine girecekken o motoru öğrenmeye çalışmak abudik bir durum olur desem daha doğru olur muş aslında.