KS KS SF26 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 9.318 Çözümler 22 Beğeniler 9.251 Dün 23:55 #11 NYTMARE dedi: Zapret vs. kullanacaksan alınır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, entel dantel işlere pek giresim yok. QoS ayarını yapar keyfime bakarım, hiç öyle zart zurtla uğraşacak hal ruhiyetim yok.
NYTMARE dedi: Zapret vs. kullanacaksan alınır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, entel dantel işlere pek giresim yok. QoS ayarını yapar keyfime bakarım, hiç öyle zart zurtla uğraşacak hal ruhiyetim yok.
N NYTMARE Yetkin Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 Beğeniler 515 Dün 23:56 #12 SF26 dedi: Bilmiyorum hocam, entel dantel işlere pek giresim yok. QoS ayarını yapar keyfime bakarım, hiç öyle zart zurtla uğraşacak hal ruhiyetim yok. Genişletmek için tıkla... Discord vs kullanıyorsan gerekli bir şey ve Keenetic'te direkt kurulumunu yapan scriptler var, yani baya basit.
SF26 dedi: Bilmiyorum hocam, entel dantel işlere pek giresim yok. QoS ayarını yapar keyfime bakarım, hiç öyle zart zurtla uğraşacak hal ruhiyetim yok. Genişletmek için tıkla... Discord vs kullanıyorsan gerekli bir şey ve Keenetic'te direkt kurulumunu yapan scriptler var, yani baya basit.
KS KS SF26 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 9.318 Çözümler 22 Beğeniler 9.251 Bugün 00:00 #13 NYTMARE dedi: Discord vs kullanıyorsan gerekli bir şey ve Keenetic'te direkt kurulumunu yapan scriptler var, yani baya basit. Genişletmek için tıkla... Zapret'i şu an bilgisayarda GoodbyeDPI yerine kullanıyorum. Açıkçası çok da dert ettiğim bir durum değil ama neyde ne kadar fark edecek?
NYTMARE dedi: Discord vs kullanıyorsan gerekli bir şey ve Keenetic'te direkt kurulumunu yapan scriptler var, yani baya basit. Genişletmek için tıkla... Zapret'i şu an bilgisayarda GoodbyeDPI yerine kullanıyorum. Açıkçası çok da dert ettiğim bir durum değil ama neyde ne kadar fark edecek?
kompetankedi Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.863 Makaleler 1 Çözümler 32 Beğeniler 1.892 Yer Bootloader Bugün 00:17 #14 NYTMARE dedi: Zapret vs. kullanacaksan alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam ben TurkNet, hatta sadece WAN tarafındaki DNS değiştirerek Discord vb. sitelere girebiliyorum. TurkNet'te zapret gerek miyor. SF26 dedi: İkinci seçenek de geldi, @kompetankedi ne diyorsun hocam? Genişletmek için tıkla... TurkNet'te kullanacağın için gerek yok diyorum hocam, zapret vs. kurmayacaksın zaten.
NYTMARE dedi: Zapret vs. kullanacaksan alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam ben TurkNet, hatta sadece WAN tarafındaki DNS değiştirerek Discord vb. sitelere girebiliyorum. TurkNet'te zapret gerek miyor. SF26 dedi: İkinci seçenek de geldi, @kompetankedi ne diyorsun hocam? Genişletmek için tıkla... TurkNet'te kullanacağın için gerek yok diyorum hocam, zapret vs. kurmayacaksın zaten.
KS KS SF26 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 9.318 Çözümler 22 Beğeniler 9.251 Bugün 00:18 #15 kompetankedi dedi: Hocam ben TurkNet, hatta sadece WAN tarafındaki DNS değiştirerek Discord vb. sitelere girebiliyorum. TurkNet'te zapret gerek miyor. TurkNet'te kullanacağın için gerek yok diyorum hocam, zapret vs. kurmayacaksın zaten. Genişletmek için tıkla... BE230 devamke gibi o zaman.
kompetankedi dedi: Hocam ben TurkNet, hatta sadece WAN tarafındaki DNS değiştirerek Discord vb. sitelere girebiliyorum. TurkNet'te zapret gerek miyor. TurkNet'te kullanacağın için gerek yok diyorum hocam, zapret vs. kurmayacaksın zaten. Genişletmek için tıkla... BE230 devamke gibi o zaman.
N NYTMARE Yetkin Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 Beğeniler 515 Bugün 00:23 #16 SF26 dedi: Zapret'i şu an bilgisayarda GoodbyeDPI yerine kullanıyorum. Açıkçası çok da dert ettiğim bir durum değil ama neyde ne kadar fark edecek? Genişletmek için tıkla... O zaman sana gerekmiyor, ayrıca şimdi gördüm TürkNet'te kullanmana da gerek yokmuş. Önceki önerileni al, geç.
SF26 dedi: Zapret'i şu an bilgisayarda GoodbyeDPI yerine kullanıyorum. Açıkçası çok da dert ettiğim bir durum değil ama neyde ne kadar fark edecek? Genişletmek için tıkla... O zaman sana gerekmiyor, ayrıca şimdi gördüm TürkNet'te kullanmana da gerek yokmuş. Önceki önerileni al, geç.