SF26
Bilgin
Bilmiyorum hocam, entel dantel işlere pek giresim yok. QoS ayarını yapar keyfime bakarım, hiç öyle zart zurtla uğraşacak hal ruhiyetim yok.
Bilmiyorum hocam, entel dantel işlere pek giresim yok. QoS ayarını yapar keyfime bakarım, hiç öyle zart zurtla uğraşacak hal ruhiyetim yok.
Discord vs kullanıyorsan gerekli bir şey ve Keenetic'te direkt kurulumunu yapan scriptler var, yani baya basit.Bilmiyorum hocam, entel dantel işlere pek giresim yok. QoS ayarını yapar keyfime bakarım, hiç öyle zart zurtla uğraşacak hal ruhiyetim yok.
Zapret'i şu an bilgisayarda GoodbyeDPI yerine kullanıyorum. Açıkçası çok da dert ettiğim bir durum değil ama neyde ne kadar fark edecek?Discord vs kullanıyorsan gerekli bir şey ve Keenetic'te direkt kurulumunu yapan scriptler var, yani baya basit.
İkinci seçenek de geldi, @kompetankedi ne diyorsun hocam?
BE230 devamke gibi o zaman.Hocam ben TurkNet, hatta sadece WAN tarafındaki DNS değiştirerek Discord vb. sitelere girebiliyorum. TurkNet'te zapret gerek miyor.
TurkNet'te kullanacağın için gerek yok diyorum hocam, zapret vs. kurmayacaksın zaten.
O zaman sana gerekmiyor, ayrıca şimdi gördüm TürkNet'te kullanmana da gerek yokmuş. Önceki önerileni al, geç.Zapret'i şu an bilgisayarda GoodbyeDPI yerine kullanıyorum. Açıkçası çok da dert ettiğim bir durum değil ama neyde ne kadar fark edecek?