DevrimKeles
Uzman
50K bütçede bu şekilde toplamış Efe ama gene de bi gelip kendi baksın buraya.Anakart sorunlu ve bana pahalı geldi eğer parça parça topladıysan daha iyisi toplanır bence.
3D ve render konusunda AMD ekran kartları NVIDIA'ya göre bayağı kötü o yüzden 5070 bu bütçede en doğru tercih olur.
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7000-sekiz-cekirdek-3-8-ghz-fiyati,247437843.html![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplamda 50.600TL. Anakartta 2 tane M.2 yuvası olduğundan 500GB M.2 SSD attım bütçen olduğu zaman 2. bir M.2 SSD alabilirsin.![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Soğutucu hakkında pek bilgim yok.
2. elde bu fiyatlarda 9070 XT çıkar gibi, SSD'yi de Renegade yaptın mı püff.![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
PHANTEKS XT VIEW Black PH-XT523V1_DBK01, Cam Dizayn ATX Tempered Glass 3x120mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS XT VIEW Black PH-XT523V1_DBK01, Cam Dizayn ATX Tempered Glass 3x120mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasainventus.com.tr
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alttakilerde Iyzico ile %10 indirim var ayrıca.
KS Nvidia istedi diye attım. Yoksa AMD bu bütçede daha mantıklı. Renegade'i de bütçe zaten yetmedi diye koyamadım.2. elde bu fiyatlarda 9070 XT çıkar gibi, SSD'yi de Renegade yaptın mı püff.
50k bütçede bu şekilde toplamış Efe ama gene de bir gelip kendi baksın buraya.
Hocam colorful anakart güvenilir midir sağlamlık açısından ?2. elde bu fiyatlarda 9070 XT çıkar gibi, SSD'yi de Renegade yaptın mı püff.
Sistem önerisini arkadaşlar yapacaktır zaten. Ancak sorduğun ekran kartının OC'li modelini kullanıyorum ve incelemesini yapmıştım. Bir göz atabilirsin. Oldukça memnunum karttan.
GİRİŞ
Herkese selamlar,
Sipariş verdiğim Inno3D markalı RTX 5070 ekran kartımı bugün teslim aldım. Her ne kadar internette RTX 5070 incelemeleri mevcut olsa da Inno3D markalı RTX 5070'in incelemesi pek bulunmuyor. Soğutma çözümü daha iddialı olan ve haliyle fiyatı da daha yüksek olan modellerin incelemesini bulmak daha kolay olsa da şu sıralar bazı markaların fiyatları düştüğünden, kullanıcılara fikir oluşturması için uygun fiyatlı olan RTX 5070'lerin de incelemesi olması adına Inno3D RTX 5070 Twin x2 OC'nin incelemesini yapmak istedim. Ayrıca Sosyal'den de inceleme paylaşmamı...
Attığım sistemi direkt alabilirsin.Hocam 1TB M.2 olsun demeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bir de tek tek farklı sitelerden alma konusunda çekincelerim var olabildiğince tek siteden almayı planlıyordum ama tabii inanılmaz bir kâr durumu varsa o parçayı ayrı almak daha mantıklı.
Hocam colorful anakart güvenilir midir sağlamlık açısından ?
Hocam o zaman bu markaya güvenilir yani değil mi elimizde patlamasın hahaha bütçeyi zor topladım arkadaşlar mazur görün sorularımı.