Bütçe
45-50K

DevrimKeles

Uzman
Arkadaşlar 45-50K bütçe ile işlemcisi AMD, ekran kartı NVIDIA olan bir sistem önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bu sistem nasıldır? INNO3D güvenilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-04-19 15.52.20.webp
    Ekran Resmi 2025-04-19 15.52.20.webp
    172 KB · Görüntüleme: 79
Sistem önerisini arkadaşlar yapacaktır zaten. Ancak sorduğun ekran kartının OC'li modelini kullanıyorum ve incelemesini yapmıştım. Bir göz atabilirsin. Oldukça memnunum karttan.

Anakart sorunlu ve bana pahalı geldi eğer parça parça topladıysan daha iyisi toplanır bence.
3D ve render konusunda AMD ekran kartları NVIDIA'ya göre bayağı kötü o yüzden 5070 bu bütçede en doğru tercih olur.

Toplamda 50.600TL. Anakartta 2 tane M.2 yuvası olduğundan 500GB M.2 SSD attım bütçen olduğu zaman 2. bir M.2 SSD alabilirsin.
Soğutucu hakkında pek bilgim yok.
50K bütçede bu şekilde toplamış Efe ama gene de bi gelip kendi baksın buraya.

Alttakilerde Iyzico ile %10 indirim var ayrıca.

Alttakilerde Iyzico ile %10 indirim var ayrıca.
2. elde bu fiyatlarda 9070 XT çıkar gibi, SSD'yi de Renegade yaptın mı püff.

Hocam 1TB M.2 olsun demeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bir de tek tek farklı sitelerden alma konusunda çekincelerim var olabildiğince tek siteden almayı planlıyordum ama tabii inanılmaz bir kâr durumu varsa o parçayı ayrı almak daha mantıklı.

2. elde bu fiyatlarda 9070 XT çıkar gibi, SSD'yi de Renegade yaptın mı püff.
Hocam colorful anakart güvenilir midir sağlamlık açısından ?

Sistem önerisini arkadaşlar yapacaktır zaten. Ancak sorduğun ekran kartının OC'li modelini kullanıyorum ve incelemesini yapmıştım. Bir göz atabilirsin. Oldukça memnunum karttan.

Hocam o zaman bu markaya güvenilir yani değil mi elimizde patlamasın hahaha bütçeyi zor topladım arkadaşlar mazur görün sorularımı.

Hocam 1TB M.2 olsun demeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bir de tek tek farklı sitelerden alma konusunda çekincelerim var olabildiğince tek siteden almayı planlıyordum ama tabii inanılmaz bir kâr durumu varsa o parçayı ayrı almak daha mantıklı.

Hocam colorful anakart güvenilir midir sağlamlık açısından ?

Hocam o zaman bu markaya güvenilir yani değil mi elimizde patlamasın hahaha bütçeyi zor topladım arkadaşlar mazur görün sorularımı.
Attığım sistemi direkt alabilirsin.