Bütçe
5000-6000

Xiety2K

Başarılı
240 mm sıvı soğutma arayışındayım, pompası bas bas bağırmayan sessiz sakin bir sıvı soğutma arıyorum öneriniz var mıdır?
277 mm'den uzun radyatörlü önermeyin lütfen, sığmıyor. Teşekkürler.
Bütçe tam net değil 5-6 binlik öneri de yapabilirsiniz, sessizlik konusunda iyi bir şey arıyorum.

240 mm sıvı soğutma arayışındayım, pompası bas bas bağırmayan sessiz sakin bir sıvı soğutma arıyorum öneriniz var mıdır?
277 mm'den uzun radyatörlü önermeyin lütfen, sığmıyor. Teşekkürler.
Bütçe tam net değil 5-6 binlik öneri de yapabilirsiniz, sessizlik konusunda iyi bir şey arıyorum.

1400RPM'den sonra pompadan rahatsız edici seviyede ses geliyo denilmiş.

Be Quiet BW010 Silent Loop 2 240MM Intel/Amd Işlemci Sıvı Soğutucu

Bütçem var dediğin için atıyorum. Sessizlik konusunda çok iyi bir ürün. Bir arkadaşımda vardı, sessiz çalışma performansına birebir şahit oldum. Bana soracak olursan Be Quiet! ya da Noctua kule tipi bir soğutucu alsan hem sessizlik hem de performans konusunda daha iyi bir sonuç alırsın, nispeten daha da uygun bir fiyata gelir ama tercih meselesi.

Not: Muhtemelen fiyatından dolayı gelip bana saldıracaklar. Garip garip markaların helikopter gibi ses yapan ucuz ürünlerinin linklerini atacaklar ve ben ''Be Quiet!'' önerdiğim için beni geri zekalı ilan edecekler. Şimdiden söyleyeyim, o tarz arkadaşlara cevap vermeyeceğim.