F1 olmaması biraz üzdü ama çok sorun degil PC'de oynarim. FC 26 ve Rocket League beni tatmin eder zaten o konsolda. Kontrol etmem gereken bir şey var mı alirken?

Ayarlara girip ekran testi ve drift testi yap özellikle drift. Bu cihazların kronik problemi drift sorunu. Bunun dışında Lite da fazla bakman gereken bir şey yok. Arka tetiklerin hissiyatını diğeriyle karşılaştır eğer diğerine göre biri fazla yumuşaksa o tuşun ölümü yakındır.

Tuslar ve joystickler. Kasa kozmetigi. Panelin durumu kontrol edilmeli. Param Güvende ile alman daha mantikli olur cunku kontrol etmen icin yeterli zamanin oluyor.

Elden mi almalıyım yoksa pg mi cunku aynı sehirdeyiz.

Ayarlara girip ekran testi ve drift testi yap özellikle drift. Bu cihazların kronik problemi drift sorunu. Bunun dışında Lite da fazla bakman gereken bir şey yok. Arka tetiklerin hissiyatını diğeriyle karşılaştır eğer diğerine göre biri fazla yumuşaksa o tuşun ölümü yakındır.
Drift testi ayarlarda yapılabiliyor mu?

Elden mi almalıyım yoksa pg mi cunku aynı sehirdeyiz.

Drift testi ayarlarda yapılabiliyor mu?
Elden alirsan cihazi aldiktan sonra bir kusur olursa elinde kalabilir. Fakat Pg ile alirsan keyfine gore iade de edebilirsin hosuna gitmezse durumu. PG diyorum.

Elden alirsan cihazi aldiktan sonra bir kusur olursa elinde kalabilir. Fakat Pg ile alirsan keyfine gore iade de edebilirsin hosuna gitmezse durumu. PG diyorum.

Çok ayrı bir şey söyleyeceğim, sence şu an Switch Lite almak mı 3-4 ay sonra Japonya'ya gidip Switch 2 almak mı?

He bir de cihazı alırken 3. parti oyunlardan aşırı beklentin olmasın cihazın optimizasyonu iyi ama temelde 2016'nın ortalama telefonlarıyla aynı güçte bu yüzden kendi oyunlarında aşırı iyi gözükürken Witcher 3 gibi oyunlarda biraz üzüyor. Witcher 3'ün şundan farkı yok.

1772312851021.webp

Çok ayrı bir şey söyleyeceğim, sence şu an Switch Lite almak mı 3-4 ay sonra Japonya'ya gidip Switch 2 almak mı?

Hiçbir zaman Switch 2 almamak. Hem şarjı az gidiyor hem de kırılamıyor ve oyunlarının tanesi 3500 TL. Onu alacağına Steam Deck veya ROG Ally gibi bir cihaz al. Zaten ilk çıkan Switch modeli de böyle 3 saat şarjı gidiyordu ileride V2 ve OLED çıkar onu bekleyeceğine Lite al geç. 2 modelini cebine de sokamazsın devasa bir şey :D

Hiçbir zaman Switch 2 almamak. Hem şarjı az gidiyor hem de kırılamıyor ve oyunlarının tanesi 3500 TL. Onu alacağına Steam Deck veya ROG Ally gibi bir cihaz al. Zaten ilk çıkan Switch modeli de böyle 3 saat şarjı gidiyordu ileride V2 ve OLED çıkar onu bekleyeceğine Lite al geç. 2 modelini cebine de sokamazsın devasa bir şey :D

ROG Ally sanırım Windows işletim sistemine sahip, düz mantık bakıldığında bilgisayar oyunlarını da orada oynayabilirim değil mi? ROG Ally çok mantıklı geldi şu anda :D

ROG Ally sanırım Windows işletim sistemine sahip, düz mantık bakıldığında bilgisayar oyunlarını da orada oynayabilirim değil mi? ROG Ally çok mantıklı geldi şu anda :D

Evet ama o da şarj durumundan müzdarip bir de tank ile geziyorsun bildiğin. Ben yerinde olsam Lite alırım çok daha kompakt ve rahat cihaz.

Evet ama o da şarj durumundan muzdarip bir de tank ile geziyorsun bildiğin. Ben yerinde olsam Lite alırım çok daha kompakt ve rahat cihaz.

Taşınma durumu çok sıkıntı değil hocam. Lite almak da güzel geliyor ama birkaç ay daha sabredip en iyisini almak gibi bir seçeneğim de var. Arada kaldım.

Switch 2 alinmaz. İlk varyasyonu ekran suresi olarak bayagi dusuk. Hatta PSP kadar bile oyun oynatamiyor diyebilirim.

Taşınma durumu çok sıkıntı değil hocam. Lite almak da güzel geliyor ama birkaç ay daha sabredip en iyisini almak gibi bir seçeneğim de var. Arada kaldım.
Ben ROG Ally kullaniyorum. Cipli Lite'dan gectim. Eger evde oynayacaksan cogunlukla ROG Ally daha mantikli.