Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Selam, 5000TL bütçem var, aklımda HS80 Wireless var. Siz ne önerirsiniz?
Rekabetçi oynuyorsanız Cloud 3 Wireless bakın hocam. HS80 de iyidir.
montyxss
Uzman
Hocam harici mikrofonum olduğu için o önemli değil. Sizce aralarında bariz fark var mıdır?Rekabetçi oynuyorsanız Cloud 3 Wireless bakın hocam. HS80 de iyidir.
Hocam harici mikrofonum olduğu için o önemli değil. Sizce aralarında bariz fark var mıdır?
HS80'i denemediğim için bir şey diyemeyeceğim fakat Cloud 3'ün rakip belirleme yani yer saptama olarak çok net ses veriyor. HS80'inde yurt dışı forumlarında kafadan çatladığı söyleniyor ondan dolayı Cloud 3 almıştım.
- Makaleler
- 1
Artics 7+ kullanıyorum ve çok memnunum. Sorun var ise sorabilirsin.
montyxss
Uzman
Hocam arkadaşım wireless olmayanını aldı şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadı.HS80'i denemediğim için bir şey diyemeyeceğim fakat Cloud 3'ün rakip belirleme yani yer saptama olarak çok net ses veriyor. HS80'inde yurt dışı forumlarında kafadan çatladığı söyleniyor ondan dolayı Cloud 3 almıştım.
Bütçe son 5000 hocam o biraz pahalı.Artics 7+ kullanıyorum ve çok memnunum. Sorun var ise sorabilirsin.
Hocam arkadaşım Wireless olmayanını aldı şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadı.
Kafa yapına göre değişir herkeste aynısı olmuyor Reddit'te bir sürü kırılma ile ilgili ve menteşede çatlamalar olduğunu gösteren fotoğraflar mevcut.
Bazı kişilerin şarj portu da erimiş.
- Makaleler
- 1
300 TL artmaz mı?
SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
- Makaleler
- 1
1 yıl
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347