Selam. 500-1000 TL arası, nispeten iyi mikrofona sahip bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Görüntüsü veya RGB olup olmaması pek önemli değil, biraz rahat olsun yeterli.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sanal 7.1 hayatimda gordugum en gereksiz ozelliklerden biri. HyperX Cloud 2 de kullanmistim zamaninda Corsair Void Elite Stereo da. Markalarin ayni kulakligi biraz daha pohpohlayip daha yuksek fiyata satma cabasi gibi geliyor bana.