Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500-1000
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daffy Duck
Üstün
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
acrcase
Uzman
JBL Quantum 100 önerebilirim. Evet sanal 7.1 falan yok ama işinizi gayet iyi görür rekabetçi oyunlarla işiniz yoksa.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
![]()
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe varsa H2002P daha mantıklı. Hem 7.1 desteği var hem de USB girişli.
mercha
Yetkin
Sanal 7.1 hayatimda gordugum en gereksiz ozelliklerden biri. HyperX Cloud 2 de kullanmistim zamaninda Corsair Void Elite Stereo da. Markalarin ayni kulakligi biraz daha pohpohlayip daha yuksek fiyata satma cabasi gibi geliyor bana.Bütçe varsa H2002P daha mantıklı. Hem 7.1 desteği var hem de USB girişli.
healwaysdie
Uzman
Bence H2002P en f/p'si.Bu pek mantıklı gelmedi.JBL Quantum 100 önerebilirim. Evet sanal 7.1 falan yok ama işinizi gayet iyi görür rekabetçi oyunlarla işiniz yoksa.