Hocam sonucu paylaşırsanız ben de gidip alabilirim Ankara'dayım :). Kapalı kutuysa bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada bakanlığın sitesinden baktığımda miktar 1 adet olarak gözüküyor.

Screenshot_1.webp

Son düzenleme:
Hocam baktım sadece direksiyonu 5000 liraya satıyorlar kutusuz.
Direksiyonun sıfır olduğu belli ama pedal olmadığı sürece değer mi bilemedim.

Pedal + direksiyon 14 bine satılıyor. Haricen pedal satılıyor mu göremedim. 2. elden falan alırsanız mantıklı olur gibi. 5 bin güzel fiyat. Shifter da gerekecek tabii. Yine de sıfır kutulu almaktan çok daha ucuza geliyor.

Pedal + direksiyon 14 bine satılıyor. Haricen pedal satılıyor mu göremedim. 2. elden falan alırsanız mantıklı olur gibi. 5 bin güzel fiyat. Shifter da gerekecek tabii. Yine de sıfır kutulu almaktan çok daha ucuza geliyor.

Paddle shift olarak kullanmayı düşünüyordum hocam, pedal da satan bir satıcı buldum bakalım anlaşabilirsek 1600 e falan kapatmaya çalışacağım o şekilde güzel bir fiyata geliyor.

Sizce değer mi sıfır direksiyon ve ikinci el pedala?

Paddle Shift olarak kullanmayı düşünüyordum hocam, pedal da satan bir satıcı buldum bakalım anlaşabilirsek 1600'e falan kapatmaya çalışacağım o şekilde güzel bir fiyata geliyor.

Sizce değer mi sıfır direksiyon ve ikinci el pedala?

Bence değer. Attığım linkte en ucuz 14 k olarak gözüküyor. Bir de vites aldınız mı tadından yenmez. Ulus'tan mı aldınız siz, nerede satılıyor? Fotoğraf paylaşma imkanınız var mı? Eğer hala satışta varsa ben de almak isterim.

Bence değer. Attığım linkte en ucuz 14 k olarak gözüküyor. Bir de vites aldınız mı tadından yenmez. Ulus'tan mı aldınız siz, nerede satılıyor? Fotoğraf paylaşma imkanınız var mı? Eğer hala satışta varsa ben de almak isterim.
Almadım hocam daha sadece gidip gördüm, kutusuz olarak sadece direksiyon şeklinde satılıyor orada ki görevli bazen kutulu da geliyor o sekilde 10 shifter olunca da 12 ye satıyoruz dedi.
Çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum ama sıfır gibi duruyorlardı yüksek ihtimal sıfırdılar.
Ulus Melike Hatun Camii çarşısı içinde pedal bulursam almayı düşünüyorum ama bakalım...

Almadım hocam daha sadece gidip gördüm, kutusuz olarak sadece direksiyon şeklinde satılıyor oradaki görevli bazen kutulu da geliyor o sekilde 10 shifter olunca da 12'ye satıyoruz dedi.
Çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum ama sıfır gibi duruyorlardı yüksek ihtimal sıfırdılar.
Ulus melike hatun camii çarşısı içinde pedal bulursam almayı düşünüyorum ama bakalım...

Kutulu olan pahalıymış. Gümrük malını 12'ye alacağıma 16-17'ye internetten taksitli bulup almaya çalışırdım. Kutusuz mantıklı. Sürekli açık mı hocam burası yoksa belli günlerde mi açıyorlar?

Kutulu olan pahalıymış. Gümrük malını 12'ye alacağıma 16-17'ye internetten taksitli bulup almaya çalışırdım. Kutusuz mantıklı. Sürekli açık mı hocam burası yoksa belli günlerde mi açıyorlar?
Hafta içi açık ve saat 12.30'da açıyorlar 17'ye kadar açık hocam bildiğim kadarıyla.
Pedal nereden bulunur ki g29'un?

Hafta içi açık ve saat 12.30'da açıyorlar 17'ye kadar açık hocam bildiğim kadarıyla.

Teşekkür ederim hocam.

2. elden bulabilirsiniz ancak. İlanlara bir göz atın isterseniz.