Shriena
Yetkin
Merhaba, dün kablosuz kulaklık için konu açmıştım fakat uzun uzun araştırmalar sonucu Türkiye'de kablosuz kulaklık almanın tamamen saçmalık olduğuna karar verdim. Hem garanti konusunda hem de fiyat konusunda bu ülkede kablosuz kulaklık alınmaz. Bu sebeple yeni konu açtım, kablolu kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu arada ekleme yapayım: Anakartımın ses yongası Realtek ALC897, eğer ses kartı bulunmayan bir kulaklık atacaksanız ona göre atarsanız sevinirim. Benim aklımda HyperX Cloud II var şu anda, yine de bütçemi belirttim, ona göre de kaliteli bir şeyler alabilirim.
Not: Önceki konumda bana yardımcı olanlar bunu okuyorsa kendilerinden vakitlerini çaldığım için özür diliyorum.
Bu arada ekleme yapayım: Anakartımın ses yongası Realtek ALC897, eğer ses kartı bulunmayan bir kulaklık atacaksanız ona göre atarsanız sevinirim. Benim aklımda HyperX Cloud II var şu anda, yine de bütçemi belirttim, ona göre de kaliteli bir şeyler alabilirim.
Not: Önceki konumda bana yardımcı olanlar bunu okuyorsa kendilerinden vakitlerini çaldığım için özür diliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: