70 bin TL'yi geçmeyecek gaming laptop önerisi

Bütçe
70.000 TL

osmandemi

Çalışkan
Arkadaşlar bütçem sınırlı bu yüzden pahalı ekran kartlarını önermeyin lütfen. 4070 ekran kartlı çok ısınmayan bir laptop arıyorum. Ekrwn büyüklüğü 16 inçten küçük olmasın istiyorum. BİM Monster T6 v3.2.5 satıyor fiyatı 64 bin 12 taksiti var. Ama çok ısınıp donduğuna dair şikayetler var. Hepsiburada'da 9 taksit imkanı var. Taksitli alabilirim. Başka sitelerden önermeyin. Sizin öneriniz nedir?

LOQ 4070 veya Omen Ryzen İşlemcili 4070 alabilirsin. İkisi de başarılı ürünler. Omenin Intelleri ilk çıktığında dandiktiler ve fabrika çıkışlı iç kasada montaj bir laptopa göre yanlış yapılmıştı. Ondan dolayı Intel İşlemci kumarı atmaya gerek yok.

LOQ 4070 veya Omen Ryzen işlemcili 4070 alabilirsin. İkisi de başarılı ürünler. Omen'in ıntelleri ilk çıktığında dandiktiler ve fabrika çıkışlı iç kasada montaj bir laptopa göre yanlış yapılmıştı. Ondan dolayı Intel işlemci kumarı atmaya gerek yok.

Hocam ekranı 16 inç yapınca Lenovo'ların fiyatı 75 bine çıkıyor. HP'yi hiç sevmiyorum. Geçmişte tatsız anılarım oldu.
Bu ürün nasıldır hocam? Monster T6 v3.2.5 ile arasında çok fark var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam ekranı 16 inç yapınca Lenovo'ların fiyatı 75 bine çıkıyor. HP'yi hiç sevmiyorum. Geçmişte tatsız anılarım oldu.
Bu ürün nasıldır hocam? Monster T6 v3.2.5 ile arasında çok fark var mıdır?

64 bine sakın gidip Monster laptop almak gibi bir saçmalık yapma. O fiyat bazında Dell önerebilirim. HP sevmiyorsan, Acer'in Predator modellerine de bakabilirsin. En çok önereceğim markalar Lenovo, Dell ve Acer (sadece Predator) olur.

64 bine sakın gidip Monster laptop almak gibi bir saçmalık yapma. O fiyat bazında Dell önerebilirim. HP sevmiyorsan, Acer'in Predator modellerine de bakabilirsin. En çok önereceğim markalar Lenovo, Dell ve Acer (sadece Predator) olur.

Hocam dediğiniz Predator modelleri çok pahalı peki paylaştığım Acer modeli nasıl?

Hocam HP almak istiyorum. Geçmişte çok sorun yaşadım.

Hocam dediğiniz Predator modelleri çok pahalı peki paylaştığım Acer modeli nasıl?

Seni üzmez. Ben de Acer Nitro 5 kullanıyorum, 2022 model. Ama şu an ekranda, ufak bir süredir, beyaz piksel atması oldu. Bir de parlaklığından memnun değilim. Yeni modeller nasıldır, bilemiyorum. Geçen viski döktüm biraz; ona rağmen sıkıntısız çalışıyor. Aşırı ısınma problemi falan da yok. Kasa kalitesi aşırı iyi değil. Nitro modelleri genelde affordable oluyor. Predator tam kaliteli diye biliyorum. Ben Nitro 5 ile saatlerce Warzone oynuyorum sıkıntı yaşamıyorum klavye falanda ısınmıyor el yakmıyor. Bazen ultra ayarlarda Forza Horizon’da fan sesi yükseliyor, ama yapacak bir şey yok. 3060'lı makinanın boğazını sıkar gibi davranıyorum. :D

Alsam Dell ya da Lenovo alırdım. HP de iyi bir seçenek, ama geçmişte yaşadıklarından dolayı istemediğini anlayabiliyorum. Monster’dan uzak dur da, ne alıyorsan al derim.

Acer düşünüyorsan, RTX 4060 i7 işlemci+ taksitle bir ürün almak istiyorsan, Dolap uygulamasında @retrodex diye bir adam var. Ben 3060'lı laptopu da ondan aldım, yorumumu da görebilirsin orada. 36 bine veriyor Dolap’ın kesintilisiyle bir de vadeyle 39 40’a bağlarsın. Laptopları temiz ve garantili satıyor. Predator modeli de vardı; senin alacağın fiyat bazında i9’luydu ama satılmış.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt