XXEENN

Gelişen
Öncelikle selam Techolay ailesi.
1.5 hafta öncesinde yeni bir makine toplayıp çocukluğumuzdaki gibi oyunlara dalmak istedim ancak sonu hüsran ile bitti bu konuda sizlerin yardımını istiyorum...

Steam'de Delta Force adlı oyunu oynamaktayım mevcut olarak -- 1.5 haftadır hiçbir sorun olmayan bilgisayar bugün o oyunu bana oynatmadı. Kasmalar, donmalar 140 FPS'ten 60 FPS'e 20 FPS'e düşmeler başladı. Ne yapacağım bilmiyorum. İşlemci sıcaklığı 90 üstünü gördü lütfen bilgisi olan arkadaş varsa bana yardımcı olursa minnettar olurum.

Dosya Ekleri

• SS1.webp
    SS1.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklara bir şey diyemeyeceğim ama arkada Windows Update yapılıyor olabilir mi? Ne kadar süre oldu bu donmalar? Bende genelde bu donmalar Windows Update yapılırken oluyor ve 10 dakikada geçiyor.

GamePower Skadi V2 120 ARGB 120mm Sıvı İşlemci Soğutucusu AM5 ve LGA1700 Uyumlu

Sıcaklıklara bir şey diyemeyeceğim ama arkada Windows Update yapılıyor olabilir mi? Ne kadar süre oldu bu donmalar? Bende genelde bu donmalar Windows Update yapılırken oluyor ve 10 dakikada geçiyor.
updateler yapılı halde kasmalar oyun içerisindeyken yapıyor win 10 kurulu şu an

Bence soğutucu değişmeniz gerekecek Recep Bey'in yine nokta atışı yaptığını düşünüyorum. 7600 için güzel bir hava soğutucu alabilirsiniz.
1.5 hafta boyunca sorunsuz çalıştırıp ardından böyle yapması kafamda çok soru işaretleri oluşturdu.

460 rpm ile çalışıyor çok yavaş dönüyor bilmiyorum sıvı soğutucudamı bir sorun var anlayamadım

Son düzenleme: