ATTILA

Uzman
Dostlar selam kasam için fan alacağım egzoz fanı görevi görecek fanlar şimdilik bunları düşünüyorum RGB'si olsa iyi olur veya ARGB bütçe olarak 800 TL'yi geçmese iyi olur 2 fan için not: Bunlarında fiyatı aştığını biliyorum yeni kullanıcı indiriminden kaynaklı 200 TL indirim alacağım.

Hocam bu fan havayı içeri alan türlerden değil mi?

Hocam dediğiniz gibi bir tür yok. Bütün fanlar havayı içeri alır :D Konumlandırmanıza bağlı olarak ya içeri hava alır ya da dışarı hava verir. Şu kısmı kasanın üstüne gelecek şekilde konumlandırırsanız dışarıya hava verir yani egzoz görevi görür.

1719064453025.webp

Hocam dediğiniz gibi bir tür yok. Bütün fanlar havayı içeri alır :D konumlandırmanıza bağlı olarak ya içeri hava alır ya da dışarı hava verir. Şu kısmı kasanın üstüne gelecek şekilde konumlandırırsanız dışarıya hava verir yani egzoz görevi görür.

Eki Görüntüle 58746

Anladım hocam ancak benim attığım fanlarda reverse ve forward olarak ikiye ayırmışlar bazı ekran kartlarında olan iki fanın forward tek fanın reverse olma muhabbeti midir buradaki de.

Anladım hocam ancak benim attığım fanlarda reverse ve forward olarak ikiye ayırmışlar bazı ekran kartlarında olan iki fanın forward tek fanın reverse olma muhabbeti midir buradaki de.

Yok hocam, aynı fanın BitFenix markalı modelini kullanıyorum. Bu şekilde takarsanız egzoz olarak kullanabilirsiniz hiçbir sıkıntı olmaz.