ATTILA
Uzman
Nays ile daha uyguna alabilirsiniz, 3'lü halini bulabildim sadece.
![]()
Thermalright TL-C12C-S Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright TL-C12C-S Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam bu fan havayı içeri alan türlerden değil mi?
Hocam dediğiniz gibi bir tür yok. Bütün fanlar havayı içeri alırkonumlandırmanıza bağlı olarak ya içeri hava alır ya da dışarı hava verir. Şu kısmı kasanın üstüne gelecek şekilde konumlandırırsanız dışarıya hava verir yani egzoz görevi görür.
Eki Görüntüle 58746
Anladım hocam ancak benim attığım fanlarda reverse ve forward olarak ikiye ayırmışlar bazı ekran kartlarında olan iki fanın forward tek fanın reverse olma muhabbeti midir buradaki de.
Yok hocam, aynı fanın BitFenix markalı modelini kullanıyorum. Bu şekilde takarsanız egzoz olarak kullanabilirsiniz hiçbir sıkıntı olmaz.
Açıkçası ilk defa sizden duydum hocam, bir bilgim yok.Peki hocam öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın reverse forward olarak ayırmalarının sebebi ne?
Açıkçası ilk defa sizden duydum hocam, bir bilgim yok.
Anladım hocam teşekkür ederim peki benim bu fanları bağlamam için bir ARGB headera ihtiyacım var bu konuda bir şey önerebilir misiniz?