Hocam size net bir öneride bulunamayacağım çünkü yaşadığınız sorunu tam olarak bilmiyorum. Kendi yaptığımı anlatayım. BitFenix enzo mesh kasam var. Kasanın kendi kontrolcüsü var size attığım gibi. 2 adet ARGB çoklayıcı aldım (linkini attığım coolmoon markalı). Bir tane de Alfais 4303 PWM çoklayıcı aldım. Hepsini kontrolcüye bağladığımda 8 fan için hem ARGB hem de güç bağlantısını sağlamış oldum. Kontrolcüm de SATA kablosu ile PSU'ya bağlı. Bu şekilde hepsini çalıştırdım. Referans olur inşallah size.

Hocam sizin anakartınızda o zaman ARGB girişi var bende ARGB girişi olmadığı için ARGB'lerimi dönüştürücü ile takmam gerekiyor.

Hocam sizin anakartınızda o zaman ARGB girişi var bende ARGB girişi olmadığı için ARGB'lerimi dönüştürücü ile takmam gerekiyor.

Hayır hocam :D Dedim ya yukarıda size MSI Pro H610M-E kullanıyorum. ARGB değil 4 pinli RGB girişi var. Buna da 12V olduğu için ARGB header takarsam anakartı yakarım. Ben tüm fanları kontrolcü üzerinden kontrol ediyorum. Gücü de direkt olarak PSU'dan alıyorum.
Kasanıza baktım, kendiliğinden gelen bir kontrolcüye sahip değil anladığım kadarıyla. Benim size attığıma benzer gücünü PSU'dan SATA kablosuyla alan bir kontrolcü satın alırsanız fanların hepsini bağlayabilirsiniz.

Hayır hocam :D dedim ya yukarıda size MSI Pro H610M-E kullanıyorum. ARGB değil 4 pinli RGB girişi var. Buna da 12v olduğu için ARGB header takarsam anakartı yakarım. Ben tüm fanları kontrolcü üzerinden kontrol ediyorum. Gücü de direkt olarak PSU'dan alıyorum.
Kasanıza baktım, kendiliğinden gelen bir kontrolcüye sahip değil anladığım kadarıyla. Benim size attığıma benzer gücünü PSU'dan SATA kablosuyla alan bir kontrolcü satın alırsanız fanların hepsini bağlayabilirsiniz.

Yok hocam bir kontrolcü varda RGB girişler için ancak son görselini attığınız üründe ARGB girişi olduğunu da söylemişsiniz yani anakartımdaki ARGB'yi çoklamıyor mu bu ürün.

Yok hocam bir kontrolcü varda RGB girişler için ancak son görselini attığınız üründe ARGB girişi olduğunu da söylemişsiniz yani anakartımdaki ARGB'yi çoklamıyor mu bu ürün.
Attığım kontrolcüde ARGB header var ancak anakartımda ARGB özelliği olmadığı için takamıyorum. O kablonun özelliği de fanları anakart üzerinden yani program vasıtasıyla senkronize etmek. Aynı görev kasa üzerindeki ışık veya reset tuşuyla yapılıyor eğer anakartta ARGB özelliği yoksa.

Attığım kontrolcüde ARGB header var ancak anakartımda ARGB özelliği olmadığı için takamıyorum. O kablonun özelliği de fanları anakart üzerinden yani program vasıtasıyla senkronize etmek. Aynı görev kasa üzerindeki ışık veya reset tuşuyla yapılıyor eğer anakartta ARGB özelliği yoksa.

Peki hocam bende ışık düğmesi yok reset düğmesi var sadece reset Switch'ini boşa alıp buna mı takmam gerekiyor?

Onlar dışarı mı veriyor hocam yani?

Arka taraftan içeri alıyor ön taraftan üflüyor. Normal fanlar havayı önden alır arkasına üfler.

Örnek resim olarak bunu buldum.

1719137547166.webp

Son düzenleme:
Nays ile daha uyguna alabilirsiniz, 3'lü halini bulabildim sadece.
Aynı fanları kendi kasamda kullanıyorum. Eğer anakartınızın içerisinde “ARGB Girişi” yoksa bir kontrolcü almanız lazım.

Aynı fanın beyaz olan modeli. Thermalright TL-C12C-S ARGB Kasa Fanı Beyaz Üçlü Paket