Amazon en garantisi tek sorun istediğiniz renk yok
Hocam baska seçenek yokmu
Amazon en garantisi tek sorun istediğiniz renk yok
Hocam pc nasil baglicaz ayar yapmamız lazimmi
Hocam o zaman bunu alıyorum ne dersinizAliExpress'ten alsan da sorun çıkmaz bence çakma olacağını sanmam, dediğim gibi yorumlarda kötüye işaret eden bir şey yok sorun yaşadığında yardımcı olan bir site zaten sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Hocam o zaman bunu alıyorum ne dersiniz?
![]()
8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Yanında USB alıcısıyla geliyor zaten. Ayar a gerek olmuyor genelde sorun olursa Steam'den kolayca yapılıyor.
Al gitsin ya.
Yanında USB alıcısıyla geliyor zaten. Ayar a gerek olmuyor genelde sorun olursa Steam'den kolayca yapılıyor.
Al gitsin ya.
Tamamdır hocam 23'ünde para yatcak hemen alırım zaten alan bir hocamız daha var burada sorun olmaz siz daha önce buna benzer bir şey aldinizmi hocam siteden.
Hocam sizde uygulama varsa sepete ekleyince kac TL oluyor vergisi dahil falan ben bulamadım.
Hocam şarjı ne kadar gidiyor?Ben buradan aldım, sorun yaşamadım.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
891,34TL 25%OFF | 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC
![]()
8bitdo-ultimate C Gamepad Draadloze 2.4G Connectiviteit Ultieme Serie Vereenvoudigde Versie Voor Pc, Windows 10 ,11, Stoom Pc - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kablosuyla kullanıyorum, hiç denemedim kablosuz.