AliExpress'ten alsan da sorun çıkmaz bence çakma olacağını sanmam, dediğim gibi yorumlarda kötüye işaret eden bir şey yok sorun yaşadığında yardımcı olan bir site zaten sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Çin'den 2 günde çıkıyor, Türk gümrüğü bekleten.
Hocam pc nasil baglicaz ayar yapmamız lazimmi

AliExpress'ten alsan da sorun çıkmaz bence çakma olacağını sanmam, dediğim gibi yorumlarda kötüye işaret eden bir şey yok sorun yaşadığında yardımcı olan bir site zaten sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Hocam o zaman bunu alıyorum ne dersiniz

Hocam PC nasıl baglicaz ayar yapmamız lazimmi.

Yanında USB alıcısıyla geliyor zaten. Ayar a gerek olmuyor genelde sorun olursa Steam'den kolayca yapılıyor.

Al gitsin ya.

Yanında USB alıcısıyla geliyor zaten. Ayar a gerek olmuyor genelde sorun olursa Steam'den kolayca yapılıyor.

Al gitsin ya.

Tamamdır hocam, 23'ünde para yatacak, hemen alırım. Zaten alan bir hocamız daha var, burada sorun olmaz. Siz daha önce buna benzer bir şey aldınız mı hocam siteden?

Al gitsin ya.

Hocam sizde uygulama varsa sepete ekleyince kaç TL oluyor? Vergisi dahil falan, ben bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam 23'ünde para yatcak hemen alırım zaten alan bir hocamız daha var burada sorun olmaz siz daha önce buna benzer bir şey aldinizmi hocam siteden.

Hocam sizde uygulama varsa sepete ekleyince kac TL oluyor vergisi dahil falan ben bulamadım.

Şimdi "Satın Al"a basınca vergi çıkıyor direkt.
Ben de ilk defa o attığım ikili kolu aldım, vergiyle 170 liraya 2 kol gelecek. Nasıl bir şey çıkacak bilmiyorum.

Ben buradan aldım, sorun yaşamadım.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
891,34TL 25%OFF | 8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G bağlantı Ultimate serisi PC için basitleştirilmiş sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC
Hocam şarjı ne kadar gidiyor?