Torukojin Kaneki
Başarılı
Neden öyle diyorlar? Neden öyle bir yargı var?
Neden öyle diyorlar? Neden öyle bir yargı var?
Dilde hangi bölümü okuyup işsiz kalmayacak? Yükselen yapay zeka devri dildeki çoğu bölümün geleceğine tehdit.
Ne yapıcam ben? Tek iyi yönüm dil.Dilde hangi bölümü okuyup işsiz kalmayacak? Yükselen yapay zeka devri dildeki çoğu bölümün geleceğine tehdit.
Bilmediğin başka bir yönün daha vardır, projelere ve makaleleri okudukça fark edersin.
Oyunlarda iyiyim espor mantıksız. Hem AI'lar illa ki hata yapar. Yapmaz mı? İnsanlar bundan AI ile konuşmaktan hoşnut kalır mı?Bilmediğin başka bir yönün daha vardır, projelere ve makaleleri okudukça fark edersin.
Akademik açıdan ilginiz olduğu konuları kendinizce listeleyip konulara derinlemesine araştırmalar yapın derim, bir yerden sonra neye karşı ilginiz olduğunu kendiniz de anlarsınız.Oyunlarda iyiyim espor mantıksız. Hem AI'lar illa ki hata yapar. Yapmaz mı? İnsanlar bundan AI ile konuşmaktan hoşnut kalır mı?
Hocalarım arkadaşım dil okumak sıkıntı işsiz kalabilirsin dedi. Ben Türkiye'de kalmayı düşünmüyorum ama sizin düşünceleriniz nelerdir?
YKS girmeden yurt dışına gidebilir miyim üni için?Bende ne diyorum bu zamandan beri?
O yüzden çalışacaksın 4 sene çok iyi bir puan aldıktan sonra mesleğini seçeceksin.
YKS girmeden yurt dışına gidebilir miyim üniversite için?
Tek başıma zor derken hocam? Nasıl yani?YKS ile girebileceğin üniversiteler var yurt dışında bir de YKS'siz ümiversitenin kendi sınabı ile gidebilecrğin üniversiteler var. Ancak çoğu yerde merkezi sınav olmadığı için direkt nokta atışı istediğin üniversitenin sınavına hazırlanman lazım. Ancak tek başına zor.