Detaylar
Kim cevapladı?Dandik Android cihazlarda olan şeyleri gelip birçok Android olarak genelleme yapmayın. Android'i gömmek için elinizden gelen saçmalıkları uyduruyorsunuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kesim A54'ün daha iyi olduğunu savunuyor diğer bir kesim iPhone 11'in daha iyi olduğunu savunuyor. Anladığım kadarıyla IPhone'da safir lens kullanılıyormuş (ne olduğunu bilmiyorum), bir hocam safir lens kullandığını ve çizildiğini söyledi (sanırım). Bir diğer hocam da çizilmediğini savundu.
Son düzenleyen: Moderatör:
ardkml2
Gelişen
Ben de Xiaomi'ciyim kardeşim. xdBir kesim A54'ün daha iyi olduğunu savunuyor diğer bir kesim iPhone 11'in daha iyi olduğunu savunuyor. Anladığım kadarıyla IPhone'da safir lens kullanılıyormuş (ne olduğunu bilmiyorum), bir hocam safir lens kullandığını ve çizildiğini söyledi (sanırım). Bir diğer hocam da çizilmediğini savundu.
Hocam gidip 5 senelik 720p LCD 60 Hz telefona 20 bin para vermeyin.Bir kesim A54'ün daha iyi olduğunu savunuyor diğer bir kesim iPhone 11'in daha iyi olduğunu savunuyor. Anladığım kadarıyla IPhone'da safir lens kullanılıyormuş (ne olduğunu bilmiyorum), bir hocam safir lens kullandığını ve çizildiğini söyledi (sanırım). Bir diğer hocam da çizilmediğini savundu.
O leş ekranla kör olmadığınıza şükredin. Telefon güya amiral gemisi olmasına rağmen üzerinde 828x1792 çözünürlükte berbat bir LCD ekran var. En sevmediğim telefon modeli iPhone 11 olabilir, hele şunun övücülerinden nefret ediyorum.Değiştireyim mi değiltirmeyeyim mi? Kafam iyice karıştı.![]()
Hocam gidip 5 senelik 720p LCD telefona para vermeyin.
iPhone 11'i mi kasdediyorsunuz?
Ben iPhone 11'i 1 yıl önce satın aldım kardeşime A54 alacaktık hangisi daha iyi onu merak ettim.
- Makaleler
- 7
A55 ile A54'ün arasında devasa pil farkı yok.Redmi note 13 pro alırken a54 ile kıyasladım bataraynı seviyorsan a54 alma a55 al. A55 bataryada fena işler çıkarıyor.
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-