Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu kirlettik. iOS almak isteyen iOS alsın Android isteyen Android alsın. Benim tarafım anlaşılmıştır umarım. Birinin kalbini kırdıysam kusura bakmasın. İyi sosyaller.

Bir kesim A54'ün daha iyi olduğunu savunuyor diğer bir kesim iPhone 11'in daha iyi olduğunu savunuyor. Anladığım kadarıyla IPhone'da safir lens kullanılıyormuş (ne olduğunu bilmiyorum), bir hocam safir lens kullandığını ve çizildiğini söyledi (sanırım). Bir diğer hocam da çizilmediğini savundu.

Bir kesim A54'ün daha iyi olduğunu savunuyor diğer bir kesim iPhone 11'in daha iyi olduğunu savunuyor. Anladığım kadarıyla IPhone'da safir lens kullanılıyormuş (ne olduğunu bilmiyorum), bir hocam safir lens kullandığını ve çizildiğini söyledi (sanırım). Bir diğer hocam da çizilmediğini savundu.
Ben de Xiaomi'ciyim kardeşim. xd

Hocam gidip 5 senelik 720p LCD 60 Hz telefona 20 bin para vermeyin.

Değiştireyim mi değiltirmeyeyim mi? Kafam iyice karıştı.😶
O leş ekranla kör olmadığınıza şükredin. Telefon güya amiral gemisi olmasına rağmen üzerinde 828x1792 çözünürlükte berbat bir LCD ekran var. En sevmediğim telefon modeli iPhone 11 olabilir, hele şunun övücülerinden nefret ediyorum.

iPhone alınmazzzz (gerek yok ki).

"Nasıl alıştıysan öyle gider"

Android'le başlayan Android'le devam.
iPhone ile başlayan iPhone ile devam.