Anakartı çıkartıp takmanıza gerek yok. USB'yi takıp sistemi kapatın, sonra tuşa basın. Bu kadar. Ufak bir düğme var yan panelde.
Merhaba, yeni gelebildim eve kusura bakmayın.
Yan panel dediğiniz anakartın üstünde mi(varsa fotoğraf atmanız mümkün mü ne tarafta olduğu hakkında) arka kapata bir şey yok plakayı çıkarınca mı gözükecek?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-20 saat 18.51.18_3b3d20a0.webp
    WhatsApp Görsel 2024-11-20 saat 18.51.18_3b3d20a0.webp
    477,9 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba, yeni gelebildim eve kusura bakmayın.
Yan panel dediğiniz anakartın üstünde mi(varsa fotoğraf atmanız mümkün mü ne tarafta olduğu hakkında) arka kapata bir şey yok plakayı çıkarınca mı gözükecek?
Aa yeni gördüm Q-Flash Plus yazıyormuş küçücük flashı taktıktan sonra onun solundaki tuşa mı basacağım?

Q-Flash Plus diye yazıyor zaten orada, fotoğrafta görünüyor. Mavi internet kablosunun sol üstünde.
evet gördüm hemen deneyeyim teşekkür ederim

@naruto, evet. USB'yi kırmızı yere takacaksınız ''BIOS'' yazıyor zaten. Videosunu attım, oradaki adımları uygulamayı unutmayın.
Tuşa bastım küçük bir çalışma gibi bir şey oldu şu an bekliyorum. 10 dakika sonra bilgisayarı açmayı deneyeyim mi?

Olmamış tekrar deneyeceğim.

Bir de şöyle bir şey gördüm videonun sonunda. Bu yaptığım şey normal bir şey mi? -resim ekte-

@Caner Uncu teşekkür ederim cevaplarınız için. Nedendir bilmem ama şimdi tekrardan bir Q-Flash denedim bahsettiğim yaptığım işlemden sonra "işe yaramayan" şu an güncellendi. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1732121095224.webp
    1732121095224.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
@naruto, Q-Flash Plus, bilgisayarında ekran kartı, işlemci ve RAM olmadan BIOS güncellemesi yapabilmeni sağlıyor. Q-Flash Plus kullanmak için bunları çıkartmak zorunda değilsiniz.

@Caner Uncu teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bahsettiğim Q-Flash Plus yöntemiyle mi güncellediniz hocam?

@naruto, Q-Flash Plus, bilgisayarında ekran kartı, işlemci ve RAM olmadan BIOS güncellemesi yapabilmeni sağlıyor. Q-Flash Plus kullanmak için bunları çıkartmak zorunda değilsiniz.

Bahsettiğim Q-Flash Plus yöntemiyle mi güncellediniz hocam?
Maalesef bios üzerinden uyguladım bu sefer "can't read file" hatasını vermedi. Sadece Flash ile güncelledim. Buna ne sebep oldu bilmiyorum ama cidden rahatlattı beni. Teşekkür ederim tekrardan yardımların için.