Ben bu öneriyi sana mı yapmıştım hatırlamıyorum da yasal olarak gitmek istiyorsan üniversite okumak en güzeli. Amerika da değil ama. Avrupa'da. Zaten Avrupa, ABD'den daha güzel bir yer ancak sen illa ABD gitmek istiyorum diyorsan da üniversite okuyup birkaç sene çalıştıktan sonra gidersin.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam sanırım vasıfsız elemansiniz asgari ücret ile 10000 dolar biriktirmek çok sıkıntı değil mi?
Vasıf olduğumu nerede yazmışım? Yasal olarak gitmek için 50K doları gözden çıkarırım yazdım konuda. Şu an yasal olarak gitme arayışı içindeyim öncelikle.
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuda kim g. Ay olduğumu falan yazmış. Benim olduğumu dusunuyorsan aksini görmen için yanıma gelmen gerekli veya çıktığın kişıyi gönder ama sonra geri dönmeyebilir.
Vasıf olduğumu nerede yazmışım? Yasal olarak gitmek için 50k doları gözden çıkarırım yazdım konuda. Şu an yasal olarak gitme arayışı içindeyim öncelikle.
Vasıflı biriyseniz neden illegal yollara başvurmak istediniz? İlginç onun dışında 50k doları biriktirme konusunda bol şans.
Vasıflı biriyseniz neden illegal yollara başvurmak istediniz? İlginç onun dışında 50k doları biriktirme konusunda bol şans.
Algılama sorunun var mı, ilaç falan mı kullaniyorsun? Diyorum ki 50K dolar ve çok daha fazlası var ve gözden çıkarabilirim. Ne olursan ol ABD'ye yasal olarak gitmek çok zor. Yıllarca uğraştırıyorlar çok şanslı değilsen. 50K dolar dediğin 2 milyon TL bile değil yani artık para değil, çoğu araba bu fiyatın üstünde.
Not: Lütfen artık yorum yazmamanı rica ediyorum, bildirim gelmesin, konunun amacı belli ve çok saptı.
Hocam şimdi durum nedir? Neden gidiyorsun ülke'den atamızın bıraktığı bu emanet topraklara sahip çıkmadan gidilir mi? Evet hiçbir şey iyi değil güzel değil ama gitmekte çözüm değil. Bu vatan bize emanet düzeltebiliriz el birliği ile yine özleyeceksin bu anavatanını o yüzden kal burada eğer çok istiyorsan git ama bari yasal git elin suriyelisi bile Almanya'ya Fransa'ya gidip elin kızlarına taciz tecavüz ettiği Dahil'de oraya gitmeyi başardıysa sen niye yapmayasın? Bak bu pis sapık terbiyesiz ahlaksız gitmiş Fransa'ya bizim kimliğimiz ile sen özvatanın oğlusun sen niye yasal yoldan gitmiyorsun'da kaçak filan gidiyorsun? Gerçi sende haklısın orada bile bu sapıklar sapıklığa devam etmiş vize vermemeleri normal ama kaçak gitmekte çözüm değil amerika değilse başka ülkeye gidersin.Algılama sorunun var mı, ilaç falan mı kullaniyorsun? Diyorum ki 50k dolar ve çok daha fazlası var ve gözden çıkarabilirim. Ne olursan ol ABD'ye yasal olarak gitmek çok zor. Yıllarca uğraştırıyorlar çok şanslı değilsen. 50k dolar dediğin 2 milyon TL bile değil yani artık para değil, çoğu araba bu fiyatın üstünde.
Not: Lütfen artık yorum yazmamanı rica ediyorum, bildirim gelmesin, konunun amacı belli ve çok saptı.
Fransa'da neler oluyor: Bir grup sığınmacı genç kadının eteğini açıp taciz etti
Fransa’da bir grup sığınmacının genç kadını taciz ettiği anlar yeniden sosyal medyada gündem oldu.
- Makaleler
- 1
Klavye basina gecince ufku genisleyen tiplerdensin belli ki. Sana cevap yazmak bile hata.Algılama sorunun var mı, ilaç falan mı kullaniyorsun? Diyorum ki 50K dolar ve çok daha fazlası var ve gözden çıkarabilirim. Ne olursan ol ABD'ye yasal olarak gitmek çok zor. Yıllarca uğraştırıyorlar çok şanslı değilsen. 50K dolar dediğin 2 milyon TL bile değil yani artık para değil, çoğu araba bu fiyatın üstünde.
Algılama sorunun var mı, ilaç falan mı kullaniyorsun? Diyorum ki 50k dolar ve çok daha fazlası var ve gözden çıkarabilirim. Ne olursan ol ABD'ye yasal olarak gitmek çok zor. Yıllarca uğraştırıyorlar çok şanslı değilsen. 50k dolar dediğin 2 milyon TL bile değil yani artık para değil, çoğu araba bu fiyatın üstünde.
Jaho izlemiş gelmişsin zaten iltica etmek çok kolay değil mi eğer öyle kolay olsaydı ülkede adam kalmazdı eğer yasal yollara zor diyorsan ve illegal yolları savunuyorsan ilacı kimin kullandığını düşün.
Klavye basina gecince ufku genisleyen tiplerdensin belli ki. Sana cevap yazmak bile hata.
Harbi ya bir daha yazmayacağım adam legal yollara zor diyor gelmiş burada illegal yollari savunuyor
Klavye basina gecince ufku genisleyen tiplerdensin belli ki. Sana cevap yazmak bile hata.
Harbi ya bir daha yazmayacağım adam legal yollara zor diyor gelmiş burada illegal yollari savunuyor
Elin sapık Afgan'ı suriyelisi bile Fransa'ya Almanya'ya gidip orada bile rahat durmadığı dahilde gitmeyi ülkeye girmeyi başarmış bu arkadaş niye kaçak yoldan gitmeye çalışıyor anlam veremiyorum o pis sapıklardan neyimiz eksik?Jaho izlemiş gelmişsin zaten iltica etmek çok kolay değil mi eğer öyle kolay olsaydı ülkede adam kalmazdı eğer yasal yollara zor diyorsan ve illegal yolları savunuyorsan ilacı kimin kullandığını düşün.
- Makaleler
- 1
Elin sapık Afgan'ı suriyelisi bile Fransa'ya Almanya'ya gidip orada bile rahat durmadığı dahilde gitmeyi ülkeye girmeyi başarmış bu arkadaş niye kaçak yoldan gitmeye çalışıyor anlam veremiyorum o pis sapıklardan neyimiz eksik?
Amerika Avrupa degil onu bir ayri tutacaksin. Ayrica ulkemizde savas da yok. Bu arkadasin Amerika'ya iltica etmeyi birak ayagini basmasinin imkani yok hayalperestligin sinirlarini zorluyor. Parasi dedigi gibi cok olsa yarin gider zaten buraya yazmaz bile.