741

Becerikli
Acer E5-571G bir dizüstü var elimde. Özelliklerini aşağıya yazıyorum. En uygun çalışacak sürümü arıyorum. Ayrıca OpenCore ile nasıl bir kurulum yaparım bunu da bilmiyorum. GitHub'ta bir kullanım kılavuzu yer almakta fakat halen daha bir şeyleri uygulayamıyorum. Çok uzatmadan sistem özelliklerimi yazıyorum:

• Intel i5 4210U 1.7 GHz-2.7 GHz işlemci
  • Intel 4400 2 GB grafik kartı
  • NVIDIA GeForce 840M ekran kartı
  • 8 GB DDR3L RAM
  • 120 GB SSD

Acer E5-571G bir dizüstü var elimde. Özelliklerini aşağıya yazıyorum. En uygun çalışacak sürümü arıyorum. Ayrıca OpenCore ile nasıl bir kurulum yaparım bunu da bilmiyorum. GitHub'ta bir kullanım kılavuzu yer almakta fakat halen daha bir şeyleri uygulayamıyorum. Çok uzatmadan sistem özelliklerimi yazıyorum:

• Intel i5 4210U 1.7 GHz-2.7 GHz işlemci
  • Intel 4400 2 GB grafik kartı
  • NVIDIA GeForce 840M ekran kartı
  • 8 GB DDR3L RAM
  • 120 GB SSD

macOS Big Sur'u kurabilirsiniz hocam, dedikleri gibi OCLP ile en son sürüme güncelleyebilirsiniz ama biraz deneme yanılma olacak gibi duruyor. Fakat Big Sur'u kesin kurabilirsiniz onda bir şüpheniz olmasın.

macOS Big Sur'u kurabilirsiniz hocam, dedikleri gibi OCLP ile en son sürüme güncelleyebilirsiniz ama biraz deneme yanılma olacak gibi duruyor. Fakat Big Sur'u kesin kurabilirsiniz onda bir şüpheniz olmasın.
Hocam Nvidia ekran kartı kesin çalışmayacak bunu biliyorum fakat Wi-Fi çok daha önemli. Onu da çalıştırma şansım var mı?

Yanlış bilgi vermek istemem ama desteklenen kartlarda bulamadım.
2020 yılında da kabloya bağlamak zorunda kalmıştık fakat şöyle bir şey buldum: