Dün akşam Microsoft Store'dan Seelen UI isimli Windows'un arayüzünü değiştiren uygulamayı kurdum ve kısa süre sonra sildim. Sildikten sonra bazı programlar sapıttığı için bugün Rufus aracığıyla temiz Windows 11 kurmak istedim fakat 2 kez “Windows 11 yüklemesi başarısız oldu” hatasını aldım. Tamam dedikten sonra bilgisayar yeniden başladığı sırada ilk gelen markanın yazdığı ekrandayken Windows kurulu flash belleği çıkardım. Ekran takılı kaldı. Güç düğmesine bir süre basılı tutup kapattıktan sonra tekrar açmayı denedim ama ekran hiçbir şekilde gelmedi. Çok fazla çözüm denediğim için olayları en başından anlattım.
Denediğim çözümler:
Denediğim çözümler:
- Kapalıyken güç düğmesine 5-10-15-30-60 saniye civarı basılı tutmak.
- FN + D basılı tutup açmak.
- FN + B basılı tutup açmak.
- Son BIOS sürümünü indirip WinRAR yardımıyla exe dosyasını açıp. Fd ile biten dosyaları FAT32 ile biçimlendirdiğim flash belleğe kopyalayıp FN + ESC basılı tutarak BIOS recovery yapmak.
- ZGUA. Fd, ZGUr. Fd, ZGU. Fd, BIOS. Fd bunların hepsini ayrı ayrı olarak her seferinde flash belleği FAT32 ile biçimlendirerek denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Geçmişte aynı sorunu yaşayanların çözümlerini de denedim fakat yine olmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: