Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
Nitro 16 çok fena yapar valla Victus'u.
Paneli daha iyi, bataryası daha iyi, klavyesi daha iyi, Victus'lar stok olarak limitli geldiği için işlemcisi kâle almaya gerek yok işlemciyi. 12500H'li Nitro, 13500H'li Victus'lardan daha iyi sentetik test sonucu alıyor.
Soğutması enfes Nitro 16'ların, 4 tane egzoz ve sıvı metal olduğu için bütçesinde rakipsiz.
HP'nin tek iyi olduğu yer muhtemelen tasarım ve teknik servis. Sırf ikisi içinde dediklerimden vazgeçmek saçmalık olur.
Paneli daha iyi, bataryası daha iyi, klavyesi daha iyi, Victus'lar stok olarak limitli geldiği için işlemcisi kâle almaya gerek yok işlemciyi. 12500H'li Nitro, 13500H'li Victus'lardan daha iyi sentetik test sonucu alıyor.
Soğutması enfes Nitro 16'ların, 4 tane egzoz ve sıvı metal olduğu için bütçesinde rakipsiz.
HP'nin tek iyi olduğu yer muhtemelen tasarım ve teknik servis. Sırf ikisi içinde dediklerimden vazgeçmek saçmalık olur.
Victus fan yapısını düzelttimi acaba? enson böyleydi.
.
mencolarado
Başarılı
Nitro 16 rakipsiz. Tek eksisi fiziksel olarak ağır bir cihaz.
- Makaleler
- 4
Nitro 16 tekte alır.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
HP Victus daha iyi ama servisi vasat ötesi benim arkadaşımın PC'si bir anda NVIDIA ekran kartından Intel karta geçiş yapmış oyun onu kullanıyormuş(GeForce) ama oyundan atıyormuş servise götürmüşler bir şey yapmamışlar.
mr.esat
Üstün
Victus'ların neresi iyi Nitro 16'dan?HP Victus daha iyi ama servisi vasat ötesi benim arkadaşımın PC'si bir anda NVIDIA ekran kartından Intel karta geçiş yapmış oyun onu kullanıyormuş(GeForce) ama oyundan atıyormuş servise götürmüşler bir şey yapmamışlar.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
PC ısınmıyor arkadaşımın BeamNG.drive+Roblox açsa bile PC bana mısın demiyor hem ısınmıyor hem de performansı yüksek.
mr.esat
Üstün
Nitro 16'nın soğutması daha iyi, sıcaklığı elinizle hissetmemeniz ısınmadığı anlamına gelmiyor.PC ısınmıyor arkadaşımın BeamNG.drive+Roblox açsa bile PC bana mısın demiyor hem ısınmıyor hem de performansı yüksek.
- Makaleler
- 3
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-