Abdülkerim dururken takımda ondan daha kötüsü olamaz. Adam futbol oynamayı unuttu. Ne yer tutabiliyor, ne adam tutabiliyor, ne pas verebiliyor. Yaptırdığı penaltı da bonusu. Hatasından dolayı gol yemek üzereyken telafi ettiği pozisyonda var. Geçen seneden beri kötüye gitti. Yedek bile olacak seviyede değil. Jelert yine az çok savaştı. Adana'ya verilen penaltı penaltı falan değil. Jelert'in suçu yok. Bats forvet olarak atamadığı gollerden ötürü takımın en kötüsü olabilir. O kadar pozisyon kaçırdı, penaltıyı kaçırmasaydı bari. Son vuruşları berbattı. İcardi'yi aratmaz umarım.

Bir de Ayhan Akman lobisinden ben artık çok sıkıldım. Efe Akman GS oyuncusu olacak bir çocuk değil. Ortaya hatır koyarak hep bu tür maçlarda çocuklarını oynattırıyor. Olmuyor kardeşim işte beceriksizler. Başka gençlere şans vermek lazım artık.
Çare nedir?

Çare, iş beceren yönetimle devam etmek. İlk başta Erden Timur'un geri dönmesi. Mental olarak takımı toparlayacak adam yok takımda. Okan'la iletişim kuran yok. Abdurrahim Albayrak olsa bile yararlı olurdu şu an. Kapalı kapılar arkasında sadece kendi ceplerinin dolmasını düşünen yönetim üyeleri var. Fişlerini çekmek şart. Dubois Adana'ya götürüldükten sonra sözleşmesi fesih edildi. Ve adam tekrardan İstanbul'a geri döndü. Mesela bu ne tür bir terbiyesizliktir? Böyle yönetim mi olur? Adam kadroda, Adana'ya götürülüyor ve sözleşmesi orada fesih ediliyor. Bu yüzden geri İstanbul'a dönmek zorunda kalıyor. Rezillik ötesi bir şey.

Okan'ın kök salmaya başlayan egolarından arınması, rakip takımları tekrardan analiz etmeye başlaması ve ihtiyacı olan bölgelere adam gibi çıkıp şu transferi istiyorum diyebilmesi lazım. Yönetim ne derse boyun eğiyor. Onları arkalamaktan kendi arkasını kollayacak vakti olmayacak böyle giderse.

Kadro mühendisliği leş ötesi. 2 yıldır 8 numara lazım. Klüp tarihinin en büyük parasını verip Sara alıyorsun. Sara ise 10 numara oyuncusu. 8 numarayla alakası yok. Adam defans yapmayı bilmiyor. Oliveira niye harcadınız o zaman? Veya Kerem Demirbay ile aynı profil oyuncu neden alıyorsunuz? Boey'den sonra sağ bek lazım, Auriel alıyorsun sakat. Şimdi gidip küfür yememek için 10 milyon vererek Jelert alıyorsun. Hangi akla hizmet bu? Adamda fizik sıfır. Müdahale desen o da sıfır. Köhn gibi sağ bek aldılar. Köhn geçen seneden beri defansif olarak rezil olduğunu bin kere gösterdi. Bu zamana kadar neden oraya adam almak düşünülmedi? Şimdi de akıllanıp, gönderdiler. Ama ortada sol bek yok.

Yazı uzun oldu ama,
1. Yönetimden GS'yi düşünmeyen herkes gönderilecek. Dursun'la olacak iş değil. 2 yıllık başarının tek mimari Erden Timur. O geri gelecek.
2. Okan aklını başına alacak ve 2 yıllık şampiyonluğun arkasına sığınmayacak. Kadro mühendisliğini iyi yapacak. Kalkmaya başlayan totoyu indirecek. Yönetime kör kütük destek vermeyecek. İsteklerini düzgün iletecek.
3. Laf olsun diye transfer değil, gerçekten lazım olan transferler yapılacak. Üç, beşin lafını yapmayacaklar. Sonra çuvallarla paralar çöpe gidiyor.
4. Doğru düzgün Fred tarzı 8 numara, Rafa Silva gibi 10 numara (Mertens yetersiz), sağ bek, sol bek, ilk önceliği forvete gol attırmak olan sağ ve sol kanat, Sanchez gibi oyun kurmayı bilen bir defans daha alınacak. Yani nereden baksan 7 tane transfer şart.

Son düzenleme:
Bu maç içerisinde Adana Demirspor'un çok zor günler geçirdiğini unutmamak lazım. Bugün 16 olan transfer yasağı dosyası sayısı 18'e yükselmiş. 215.000 Passolig karta sahip bir takıma hiç yakışmıyor bu hallere düşmek.

Bu maç içerisinde Adana Demirspor'un çok zor günler geçirdiğini unutmamak lazım. Bugün 16 olan transfer yasağı dosyası sayısı 18'e yükselmiş. 215.000 Passolig karta sahip bir takıma hiç yakışmıyor bu hallere düşmek.
Katılıyorum.