KS KS Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 30 Nisan 2024 #11 eneshysh dedi: Ayrıca yanlış anlama ama bana dopamin banyosu yapmaya çalışıyorsun gibi geliyor. Sürekli aynı içeriğe sahip konular açmak bir şeyi değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru düşünüyorsun. Dopamin bağımlılığım var. mete01 dedi: 1 ayda 20 kilo verilmez. Kas kaybı yaşamadan sağlıklı bir şekilde vermek için maksimum 5 kilo verilmeli. Genişletmek için tıkla... Dostum kas kaybı falan umrumda değil. Sadece zayıflamak istiyorum. Maalesef 5 kilo vermek hiçbir işime yaramıyor. Son düzenleme: 30 Nisan 2024
eneshysh dedi: Ayrıca yanlış anlama ama bana dopamin banyosu yapmaya çalışıyorsun gibi geliyor. Sürekli aynı içeriğe sahip konular açmak bir şeyi değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru düşünüyorsun. Dopamin bağımlılığım var. mete01 dedi: 1 ayda 20 kilo verilmez. Kas kaybı yaşamadan sağlıklı bir şekilde vermek için maksimum 5 kilo verilmeli. Genişletmek için tıkla... Dostum kas kaybı falan umrumda değil. Sadece zayıflamak istiyorum. Maalesef 5 kilo vermek hiçbir işime yaramıyor.