AK Parti'nin başıboş sokak köpekleriyle ilgili yasa teklifi açıklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yine AKP yine göstermelik bir "çözüm" ve buna inanan sözde muhalif gençlik, siz bu kafada oldukça bize kötek atan çok olur. Bu köpek sorunu bu seviyede değilken çözemeyen, topladıkları köpekleri komşu ilçelere kamyonlarla bırakan belediyelerin bu köpek sorununu çözebileceğini inanan arkadaşlarımıza boğazda çok uyguna köprü satabilirim. 30.000 nüfusa sahip yazın günlük nüfusu 2 milyonu aşan bir ilçenin barınağındaki köpek kapasitesi 10(on) hadi 10'a katlayalım 100, kolay gelsin. Bu problemin çözümünü uygulayabilecek kabiliyette bir yönetime ve ekonomiye sahip değiliz maalesef ki o yüzden bilinçli vatandaşlar olarak herkes kendi kapısının önünü süpürürse yani sokaklarındaki kısır olmayan köpekleri belediyeye bildirerek ücretsiz bir şekilde kısırlaştırılmalarını sağlarsa bu sorun kendi kendine çözülür zaten. Benim evimin bulunduğu sokakta 4 tane köpek vardı ve ben bunları 10 sene önce kısırlaştırttım, geçen sene son köpekte trafik kazasında öldü ve şu an sokağımda köpek kalmadı. Herkes bunu yaparsa bu sorun kendi kendine çözülür zaten. İnternetteki salakça nefret aşılamaya çalışan kanalların gazına gelip insanlığınızı kaybetmeyin.

Hayata geçirilmesi ve belirtildiği şekilde uygulanması dileğiyle. İnsanlar sabah erken saatte yürüyemiyor, aşırı çeteleşmeler var. Misal sabahlar yürüyüş ve koşu için belediyenin güzel parklarına giderim. Benim oturduğum yere yakın olan girişten kimse giremiyor, çünkü yakınlarındaki it tapar bir dükkan bütün sokak köpeklerini orada topluyor. İnsanlar oradan parka girmek istediğinde çok feci şekilde saldırıya uğruyorlar. En sonunda ya bi insanın canı yanacak ya da oradaki köpeklerin. İki olasılığı da istemediğimiz için kurtarılabilecek olan köpeklerin sahiplenilmesi, olmayanların ise daha fazla acı çekmemeleri ve korku yaymamaları için gereğinin yapılması gerek. Ben 2 tane köpek sahiplendim. Acaba uyutulmasına karşı çıkanlar kaç tane köpek sahiplenecek.

Bu dediğin mantık ile hiçbir yerden başlayamıyoruz, kötünün kötüsü var. Masum köpek falan da yok, terörist bunlar. Ne kadar hızlı, o kadar iyi. Kız kardeşim ortaokula başlamadan sokaklar temizlense harika olur.

Maalesef AKP bizi hayal kırıklığına uğratmak konusunda hiç şaşırtmıyor. Halkımız en son ne zaman birbiriyle işbirliği yapmış da bu sorunu düzeltecek?

Uyutulmasi en acisiz ve huzurlu yontem. Bir kopek olsan insanin tekinin sana vurup oldurmesini mi tercih ederdin, yoksa birisinin gelip sana igne vurmasini ve acisiz bir sekilde olmeni mi?
Hocalarım benim hayvan sevgim aşırı yüksek olduğu için böyle tepki veriyorum affınıza sığınıyorum. Fazla aşırıya kaçmadan verdim tepkimi diye düşünüyorum.

Hocalarım benim hayvan sevgim aşırı yüksek olduğu için böyle tepki veriyorum affınıza sığınıyorum. Fazla aşırıya kaçmadan verdim tepkimi diye düşünüyorum.

Yok hocam ben de zaten hayvanlari seviyorum o anlamda degil ama bence kopeklerin uyutulmasi daha mantikli o yüzden dedim yani.

Saygı değer Esat hocam siz de haklısınız fakat hayvan sevgim aşırı yüksek ondan dolayı kibarca tepki olarak yorum yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayvanları her ne kadar sevsem de güzel bir karar olmuş. Halkın derdine çözüm üretme girişimi iyi bakalım çözüm uygulanacak mı?
Bunun sevip sevmemek ile hiç bir alakası yok. Zaten yapılması gereken bir şey.

Maalesef AKP bizi hayal kırıklığına uğratmak konusunda hiç şaşırtmıyor. Halkımız en son ne zaman birbiriyle işbirliği yapmış da bu sorunu düzeltecek?
Hiçbir konuda. Ben bu başlıkların altına herkesin kendi sokağını temizleyebilmesinin yolunu söylüyorum ama eminim ki kimse bunu yapmıyor herkes büyülü bir şekilde problemlerin çözülmesini bekliyor. Benim ailemin sokağında sokak köpeği kalmadı çünkü hepsini 10 sene önce kısırlaştırmıştım son köpekte geçen sene sokakta 120 ile giden bir maganda tarafından ezilerek öldü ve 1 yıldır sokağımızda köpek yok. Aynı şekilde başka bir ilde taşındığım yerde 3 tane kısır 1 tane kısır olmayan köpek vardı 1 dakika süren bir arama sonucu belediyeye bildirdim geldiler kısırlaştırdılar geri koydular ve 1 senede o 4 köpekte 1 tanesi yaşlılıktan öbürü ise hastalıktan öldü zaten, 3-4 seneye diğer ikisi de yaşlılıktan vb. ölecek ve bu sokakta da köpek kalmayacak ki bu köpeklerin bana veya herhangi birisine hiçbir zararı yok kendi hallerinde yaşıyorlar. Bunu herkes yapsa sorun kalmayacak zaten ama onun yerine millet kudurmuş gibi bütün köpeklerin öldürülmesi gerektiğini falan söylüyor. Bunu öyle "acısız uyutarak" falan yapılamayacağını akıl edemiyorlar. Bütün bu vahşi köpek propagandasının sebebi bütün köpeklerin silahlı ekipler tarafından vurularak temizlenmesine halkı hazırlamak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…