Eki Görüntüle 48947
Yine AKP yine göstermelik bir "çözüm" ve buna inanan sözde muhalif gençlik. Bu köpek sorunu bu seviyede değilken çözemeyen, topladıkları köpekleri komşu ilçelere kamyonlarla bırakan belediyelerin bu köpek sorununu çözebileceğini inanan arkadaşlarımıza boğazda çok uyguna köprü satabilirim. 30.000 nüfusa sahip yazın günlük nüfusu 2 milyonu aşan bir ilçenin barınağındaki köpek kapasitesi 10(on) hadi 10'a katlayalım 100, kolay gelsin. Bu problemin çözümünü uygulayabilecek kabiliyette bir yönetime ve ekonomiye sahip değiliz maalesef ki o yüzden bilinçli vatandaşlar olarak herkes kendi kapısının önünü süpürürse yani sokaklarındaki kısır olmayan köpekleri belediyeye bildirerek ücretsiz bir şekilde kısırlaştırılmalarını sağlarsa bu sorun kendi kendine çözülür zaten. Benim evimin bulunduğu sokakta 4 tane köpek vardı ve ben bunları 10 sene önce kısırlaştırttım, geçen sene son köpekte trafik kazasında öldü ve şu an sokağımda köpek kalmadı. Herkes bunu yaparsa bu sorun kendi kendine çözülür zaten. İnternetteki salakça nefret aşılamaya çalışan kanalların gazına gelip insanlığınızı kaybetmeyin.