Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 48947

Yine AKP yine göstermelik bir "çözüm" ve buna inanan sözde muhalif gençlik, siz bu kafada oldukça bize kötek atan çok olur. Bu köpek sorunu bu seviyede değilken çözemeyen, topladıkları köpekleri komşu ilçelere kamyonlarla bırakan belediyelerin bu köpek sorununu çözebileceğini inanan arkadaşlarımıza boğazda çok uyguna köprü satabilirim. 30.000 nüfusa sahip yazın günlük nüfusu 2 milyonu aşan bir ilçenin barınağındaki köpek kapasitesi 10(on) hadi 10'a katlayalım 100, kolay gelsin. Bu problemin çözümünü uygulayabilecek kabiliyette bir yönetime ve ekonomiye sahip değiliz maalesef ki o yüzden bilinçli vatandaşlar olarak herkes kendi kapısının önünü süpürürse yani sokaklarındaki kısır olmayan köpekleri belediyeye bildirerek ücretsiz bir şekilde kısırlaştırılmalarını sağlarsa bu sorun kendi kendine çözülür zaten. Benim evimin bulunduğu sokakta 4 tane köpek vardı ve ben bunları 10 sene önce kısırlaştırdım, geçen sene son köpekte trafik kazasında öldü ve şu an sokağımda köpek kalmadı. Herkes bunu yaparsa bu sorun kendi kendine çözülür zaten. İnternetteki salakça nefret aşılamaya çalışan kanalların gazına gelip insanlığınızı kaybetmeyin.
Barinak sayısı da yetersizmis zaten, kapasite 100 değil 1000 olsa yine kurtarmıyor.

Screenshot_20240521_232759_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olur bu uygulanmaz yine itler tarafından sokakta öldürülmeye devam ederiz.

Bence, bu AKP ve MHP oylarıyla onaylanmasına sevineceğimiz tek yasa olabilir.

Kesinlikle desteklemiyorum, destekleyenleri de hayranlıkla izliyorum. 🍿 Başıboş saldırgan köpekler toplatılsın ona ben de katılıyorum ama barınaklarda iyi bakılmak şartı olacak. Ortada iğne filan yok resmen Allah'ın verdiği dilsiz canı tek kalem ve sözle öldürecekler. 😔 Öldürmek yerine saldırgan olan köpekleri evcilleştirip ona sevgiyle iyi bakacak olan insanlara sahiplendirme yapsalar daha iyi olur. Aklı başında olan bir insan bunu doğru bulmaz ve desteklemez diye düşünüyorum, umarım yanılmam. 🙂

Kesinlikle desteklemiyorum, destekleyenleri de hayranlıkla izliyorum. 🍿 başıboş saldırgan köpekler toplatılsın ona ben de katılıyorum ama barınaklarda iyi bakılmak şartı olacak. Ortada iğne filan yok resmen Allah'ın verdiği dilsiz canı tek kalem ve sözle öldürecekler. 😔 öldürmek yerine saldırgan olan köpekleri evcilleştirip ona sevgiyle iyi bakacak olan insanlara sahiplendirme yapsalar daha iyi olur. Aklı başında olan bir insan bunu doğru bulmaz ve desteklemez diye düşünüyorum, umarım yanılmam. 🙂

İgne kısmı aklima gelmedi, umarim dediginiz gibi olmaz da, gercekten igneyle uyuturlar yoksa durum cok kotu.

Kesinlikle desteklemiyorum, destekleyenleri de hayranlıkla izliyorum. 🍿 Başıboş saldırgan köpekler toplatılsın ona ben de katılıyorum ama barınaklarda iyi bakılmak şartı olacak. Ortada iğne filan yok resmen Allah'ın verdiği dilsiz canı tek kalem ve sözle öldürecekler. 😔 Öldürmek yerine saldırgan olan köpekleri evcilleştirip ona sevgiyle iyi bakacak olan insanlara sahiplendirme yapsalar daha iyi olur. Aklı başında olan bir insan bunu doğru bulmaz ve desteklemez diye düşünüyorum, umarım yanılmam. 🙂
Ölümsüz çözüm bulan herhangi bir örnek ülke yok ya. Bu işi ciddi bir planlama ile yürütmek gerekli ki onu da bu hükümetten beklemek yanlış olur, halktan da beklemek yanlış olur zira çözüme direkt halkın da dahil olması gerekiyor bu senaryoda. Bu derece bilinçli bir halkımız olsaydı zaten baştan bunları konuşmuyor olurduk belki de.

Ha ama biri gelir de derse "abi şöyle bir yöntem var, manyak bir şey, tek ölüm olmuyor, zrank diye çözüyoruz", elbette onu arzular her insan. Kimsenin zevkle, etrafından bihaber hayvanların canına kıymaya niyeti olduğunu zannetmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.