Erdoğan, sokak köpekleri için yasa hazırlığı olduğunu onayladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    sokak köpekleri
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojik olarak duygusal bağ kuruyor insanlar o yüzden acıma duygusu oluyor zaten hocam, bir de son olarak devlet insanların aklıyla her zaman hareket etmez, pragmatik düşünür ve duygularıyla hareket etmez doğru olan da budur, bu arkadaşların iki ihtimali var ya akli dengeleri yerinde değil ve ya zekaları düşük ya da insanlar bunlara sağlam kazık atmış duygusal boşluklarını hayvanlardan karşılıyorlar mesele bu kadar net.
Ölüm istemeyenlerin akli dengesinin yerinde olmadığını söylemek aymazlıktan başka bir şey değil.

Köpekler, sivrisineklerle bir değildir. Köpekler, "yapay evrim" yoluyla evrimleştirilmiş ve insanlarla yaşamaya uygun hale gelmiştir. Sen gel hem koskoca bir türün evrimsel kaderini etkile ve sensiz yaşayamayacak duruma getir, sonra da git hepsini katlet, öldür. Vahşisizin oğlum siz. Asıl zekasız sizsiniz. Argümanlarınız insanlıktan olduğu kadar rasyonellikten de uzak.

O müthiş insan zekasıyla kurulmuş olan müthiş kurumlar zekalarını kullanarak çözüm bulmak zorunda bu meseleye. Tek bildiğim ve söyleyeceğim şudur: Ölüm istemiyoruz! Ölüm çözüm değildir!

Bu işin çıkışı yok artık. Köpek nüfusunun önüne geçilmesi bu saatten sonra mümkün değil, devlet anca oradan konuşur asla harekete geçmez.
Ölüm istemeyenlerin akli dengesinin yerinde olmadığını söylemek aymazlıktan başka bir şey değil.

Köpekler, sivrisineklerle bir değildir. Köpekler, "yapay evrim" yoluyla evrimleştirilmiş ve insanlarla yaşamaya uygun hale gelmiştir. Sen gel hem koskoca bir türün evrimsel kaderini etkile ve sensiz yaşayamayacak duruma getir, sonra da git hepsini katlet, öldür. Vahşisizin oğlum siz. Asıl zekasız sizsiniz. Argümanlarınız insanlıktan olduğu kadar rasyonellikten de uzak.

O müthiş insan zekasıyla kurulmuş olan müthiş kurumlar zekalarını kullanarak çözüm bulmak zorunda bu meseleye. Tek bildiğim ve söyleyeceğim şudur: Ölüm istemiyoruz! Ölüm çözüm değildir!
Seni ya da senin sevdiğin birini, hele hele ailenden birini bu köpekler parçalasaydı senin bu sözlerin aynı olur muydu? Köpekler tarafından öldürülen çocukların sayısını, insanların sayısını biliyor musun sen? Bilmiyorsun. O masum anaların evlatlarının köpekler tarafından parçalandığında ne kadar ağladığını biliyor musun?
İnsanlara vahşi diyorsun da görüyorum ki senin de empati duygun yok. 2 köpek senin kolunu koparsın görürüm ben seni. 🙃

insanlarla yaşamaya uygun hale gelmiştir. Sen gel hem koskoca bir türün evrimsel kaderini etkile ve sensiz yaşayamayacak duruma getir
Ne? :D
Hiç bir köpek sokakta doğup büyüdüğünde (ki konumuz onlar, evcil olanlar değil) insansız yaşayamayacak durumda değildir. Evet sokakların bu halde olması tamamen devletin yanlış yaptırımları yüzünden, ancak bu onların insanları parçalamaya hakkı olduğu anlamına gelmiyor. Gerekiyorsa uyutulmalılar.

Son düzenleme:
Seni ya da senin sevdiğin birini, hele hele ailenden birini bu köpekler parçalasaydı senin bu sözlerin aynı olur muydu?
Yahu kardeşim bırakın bu liseli argümanlarını. Lisede hep bunu derdik. "Senin anana bacına aynısı yapılsa hoşuna gider mi?" üzerinden mi tartışacağız? Büyüyün biraz.

Evet, sözlerim birebir aynı olurdu.

Evet, sözlerim birebir aynı olurdu.
Cümleye bak çıldıracağım. Bir de bize vahşi diyor. :rofl:

Kendi ırkının ölmesini başka bir ırkın ölmesine yeğliyorsun. O çok sevdiğin patili dostların gibisin maşallah.
Bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Zira senin bu kafa yapın narsistlik oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu beni insan yapar. Sizin gibi katil değil.

Vay arkadaş ne katilmişiz be. Tamam birader sensin, en insan da sensin en köpek koruyusu da sensin. Mesaj kasmayı da bırak artık.

Bu beni insan yapar. Sizin gibi katil değil.

Kendi ırkının ölmesine göz yumunca katil olmuyorsun öyle mi?🤓

Ne saçmalıyorsun sen? Mesaj falan kasmıyorum. Karşımda doğru düzgün tartışamayan herkes ad hominem'e başvuruyor. Diri durun biraz karşımda. Laf salatası yapmayın. Zihninizle konuşun. Boş Düşünen Adam.

Kendi ırkımı ellerimle öldürmüyorum ben. Siz bir katliam yapmaktan bahsediyorsunuz.

Sigarayı piyasadan komple kaldıralım. Hamburger ve diğer tüm fastfood ürünlerini piyasadan silelim hadi. Var mısın? Bunlar daha çok insan öldürüyor iki tane köpekten. İnsan ırkını çok düşünüyorsan buyur savaş karşıtı eylemlerde görelim seni. Ne kadar düşünüyorsun insanlığı? Dünyada var olan tüm kötülüklerin başı insandır. Hadi, bilgisayarları da kaldıralım evlerden odalardan. Eminim ki bir senede köpek saldırısından daha çok insan hareketsiz yaşamdan dolayı pıhtı atmasından ölüyordur. Var mısın tüm bunlara insan dostu seni? Gücün iki tane köpeğe mi yetiyor müthiş insan olarak? Hadi bakalım dünyanın çocuk çalıştıran tüm şirketlerini yok edelim? Var mı buna gücün? Senin çocuğunu çalıştırsalar hoşuna gider mi?
Konuyu ne diye saçma yerlere çekiyorsun? Ayrıca kendin ile çelişiyorsun, madem insanların canını kurtarmaya yönelik eylemleri savunuyorsun, ne diye yine insanların canını kurtarmaya çalışan bir eylemi vahşi görüyorsun? Sence bizim gücümüz bu dediklerini durdurmaya yeter mi? Bu dediklerin insanların tercihleri ile ilgili. Savaşlar her zaman kötü mü? Mesela hitleri savaş ile durdurmak kötü bir karar mıydı? Bıraksaydık da dünyanın kökü kurusamıydı? Sigara ve hamburger örneği vermişsin, ben kullanmıyorum etmiyorum diye başkası kullanamaz mı? İnsan özgür bir varlıktır kendi kararlarını verir, sen istemiyor olabilirsin ama başkasınınkine karışamazsın. Felsefik açıdan değil, mümkünatı olmayan bir uygulama. Realist olmayan düşüncelerenizi kendinize saklayın.
Ayrıca insanlara daha nasıl hitap edeceğini bilmeyen birinin düşüncelerini pek umursamam.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt