AK Parti'nin başıboş sokak köpekleriyle ilgili yasa teklifi açıklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Barinak sayısı da yetersizmis zaten, kapasite 100 değil 1000 olsa yine kurtarmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun sevip sevmemek ile hiçbir alakası yok. Zaten yapılması gereken bir şey.

Burada ki sorun o degil milletin cok alakasiz yontemler aramasi, yok silahla bilmem ne yapalim yok gazla sunu yapalim, nesiniz olum siz 1945 Almanya'si mi?

İfadeler: 905
Bir şey olur bu uygulanmaz yine itler tarafından sokakta öldürülmeye devam ederiz.

Bence, bu AKP ve MHP oylarıyla onaylanmasına sevineceğimiz tek yasa olabilir.

Kesinlikle desteklemiyorum, destekleyenleri de hayranlıkla izliyorum. Başıboş saldırgan köpekler toplatılsın ona ben de katılıyorum ama barınaklarda iyi bakılmak şartı olacak. Ortada iğne filan yok resmen Allah'ın verdiği dilsiz canı tek kalem ve sözle öldürecekler. Öldürmek yerine saldırgan olan köpekleri evcilleştirip ona sevgiyle iyi bakacak olan insanlara sahiplendirme yapsalar daha iyi olur. Aklı başında olan bir insan bunu doğru bulmaz ve desteklemez diye düşünüyorum, umarım yanılmam.

İgne kısmı aklima gelmedi, umarim dediginiz gibi olmaz da, gercekten igneyle uyuturlar yoksa durum cok kotu.

İgne kısmı aklima gelmedi, umarim dediginiz gibi olmaz da, gercekten igneyle uyuturlar yoksa durum cok kotu.

İğne filan bahane lütfen şu yalanlara inanmayın ve itibar etmeyin. Bu konuda ciddiyim %99 hayvanları öldürecekler.

Ölümsüz çözüm bulan herhangi bir örnek ülke yok ya. Bu işi ciddi bir planlama ile yürütmek gerekli ki onu da bu hükümetten beklemek yanlış olur, halktan da beklemek yanlış olur zira çözüme direkt halkın da dahil olması gerekiyor bu senaryoda. Bu derece bilinçli bir halkımız olsaydı zaten baştan bunları konuşmuyor olurduk belki de.

Ha ama biri gelir de derse "abi şöyle bir yöntem var, manyak bir şey, tek ölüm olmuyor, zrank diye çözüyoruz", elbette onu arzular her insan. Kimsenin zevkle, etrafından bihaber hayvanların canına kıymaya niyeti olduğunu zannetmiyorum.

Yok hocam ben de zaten hayvanlari seviyorum o anlamda degil ama bence kopeklerin uyutulmasi daha mantikli o yüzden dedim yani.
Siz de haklısınız hocam bir şey diyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…