AhmetBurak

Başarılı
Selam dostlar rahatsız olduğum bir durumu anlatmak istiyorum sizlere. Sürekli akrabalardan birkaç kişi arayıp YKS sonucunu sorup sorup duruyorlar açıklamadı onlarda biliyorlar ama aileye baskı yapıyorlar rahatsız oluyorum sonucum kötü gelecek biliyorum ailemde biliyor ama bu arayan geriden zekalı akrabalar sıkmaya başladı siz olsaydı ne yapardınız? Kendi çocukları 3 defa girdi sınava ilk ikisi kötü geldi ama kendilerinkini hiç konuşmuyor.

Selam dostlar, rahatsız olduğum bir durumu anlatmak istiyorum sizlere. Sürekli akrabalardan birkaç kişi arayıp YKS sonucunu sorup sorup duruyorlar açıklamadı onlarda biliyorlar ama aileye baskı yapıyorlar rahatsız oluyorum sonucum kötü gelecek biliyorum ailemde biliyor ama bu arayan geriden zekalı akrabalar sıkmaya başladı siz olsaydı ne yapardınız? Kendi çocukları 3 defa girdi sınava ilk ikisi kötü geldi ama kendilerinkini hiç konuşmuyor.

Sayin akrabalarim, nasıl ki sinav sürecinde bir ihtiyacin var mi diye sormadiysaniz sınavdan sonra da kaç net yaptın gibi sorular soymayin şimdiden teşekkürler! Mesajını çakın susarlar.

Sayin akrabalarim, nasıl ki sinav sürecinde bir ihtiyacin var mi diye sormadiysaniz sınavdan sonra da kaç net yaptın gibi sorular soymayin şimdiden teşekkürler! Mesajını çakın susarlar.

Hocam siz harikasınız ya sağ olun. Zaten birkaç gün içinde yeniden arar şahıs aynı şekilde bunu söylerim.