Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uyuyan Sincap

Üstün
Şu kadar boşluk kaldı ve ben dokununca sallanıyor. Bu normal mi, yoksa montajı mı beceremedik? Salınımı açmak istemiyorum kırar diye. O uzun yerleri de deliğine getirdim halbuki.

Screenshot_20250717_174510_Gallery.webp

Sorun çözüldü, cesaretle salınımı açtım çiçek gibi dönüyor. Bu konuyu cihazı alanlar görsün lütfen cihaz sağlıklı. Bu kadar boşluk kalması normal.

Valla müthiş cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu kadar boşluk kaldı ve ben dokununca sallanıyor. Bu normal mi, yoksa montajı mı beceremedik? Salınımı açmak istemiyorum kırar diye. O uzun yerleri de deliğine getirdim halbuki.

Eki Görüntüle 164221

Sorun çözüldü, cesaretle salınımı açtım çiçek gibi dönüyor. Bu konuyu cihazı alanlar görsün lütfen cihaz sağlıklı. Bu kadar boşluk kalması normal.

Valla müthiş cihaz.
Montaj sırasında boşluk kalması normaldir. Fanın salınımı, cihazın düzgün çalışmasına yardımcı olur, bu yüzden cesaretle açmanız faydalıdır. Sorunun çözüldüğüne sevindim ve fanın performansından memnun kalmanız harika! Başka bir isteğiniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.