Anladım. PSU full modular olarak geçiyor. 24 Pin anakart kablosu dahil hepsi ayrılabiliyormuş hocam.
O zaman sırada kalan adımlar şöyle mi;
1- GTX 960 denenecek, bunun için diğer kasadan kablosunu da çıkartmak gerekiyor mu PSU'dan yoksa elimdeki kablolardan biri takılabilir mi? 12VHPWR kablosu sanırım takılmıyormuş GTX960 karta.
2- 4080S için önce 12VHPWR kablosu denenecek ki zaten bu kullanılıyordu ancak yine de “tık” ses gelip tekrar oturtulup gözlemlenecek.
3- 12VHPWR kablosunda yine sıkıntı yaşanması durumunda 3x8 pin dönüştürme kablosuyla denenecek onda problem yaşanmazsa 12VHPWR kablo suçlu olacak ekran kartı temize çıkacak ancak 3x8 pin dönüştürme kablosuyla da yaparsa ekran kartı suçlu olacak gibi?
AMA PSU Suçlu olma ihtimali var mı?
"Gen5 PSU ile denemekte fayda var. Ya da tam tersi dönüştürücü ile denersin. Bu kablonun tam olarak oturduğundan emin olunması gerekiyor, çıt sesi gelecek. Dönüştürücü ile denerken 1x8 pin 3 ayrı kablo olsun, 1 kablo Daisy Chain ise bu dediğim gibi 3 ayrı kablo ile dene. Gen5 PSU ise sök tak işlemi ardından dönüştürücüsü ile şansını dene."
Bu üstteki tırnak içindeki paragrafıda siz söylediniz burada anlamadığım başka bir Gen5 PSU ile mi deneyeyim?
Şu 1x8 pin 3 ayrı kablo ayrı, 1 kablo Daisy Chain bu dediğim gibi 3 ayrı kablo ile dene derken şu an elimizde iki kablo yok mu? 2 kablo daha mı almalıyım? Gideceğim esnafta bu kablolar var mıdır?
Çok ilkokul seviyesinde soruyorum ancak cidden anlamıyorum bana bunu bir son kez açıklarsanız sizi de daha fazla meşgul etmeyeyim gerçekten elinizden gelen her şeyi yaptığınızın farkındayım buna çok müteşekkirim.