AM5 sistemde Patriot Xtreme 7000MHz CL32 RAM'ler en iyi şekilde nasıl kulanılır?

Şu an için şart. 2:1 mod için elzem. Arada ciddi fark var çünkü. Resmi olarak çıkacak bu sürüm. Bir sıkıntı yaşamazsın. 3. Beta bu, resmi olarak gelecek ama henüz değil.
Günceledim hocam ayarları alabilir miyim

Günceledim hocam ayarları alabilir miyim

Birazdan ileteceğim. Eksiksiz gir, karıştırma. Lokasyonlar görselde belli olacak.

@CeV35 Eksiksiz gir, Fast Boot ve Integrated Graphics Disabled, kapalı kalmak zorunda. POST Delay Time 1 saniye yaparsın. Boot ederse ZenTimings alt kısımdan seçip A2-B2 görsel bekliyorum.

Integrated Graphics ayarı Advanced-NB Configuration içinde. En son Save & Exit özet ekranını baştan aşağı çekip iletirsen kontrol edeceğim. Sonrasında Boot edersin. @CeV35

Son düzenleme:
Hocam voltajlardan dolayı bir yanma durumu olamaz demi

Hocam voltajlardan dolayı bir yanma durumu olamaz demi

Olmaz, Hynix için 7/24 güvenli. Sadece ne verdiysem onu eksiksiz gir. Her şeyin karşılığı belli. Yanlış yere yanlış değer girme yani.

Özet ekranı atarsan en son kontrol edeceğim. Save & Exit özet ekranından sonra Boot edersin.

Boot etti zen timings atacağım

Boot etti zen timings atacağım

Eki Görüntüle 222015

A2-B2 ikisi de olsun görselde. Alttan seçiliyor.

@CeV35 Bir de programdan üstte Tools sekmesine gir. AGESA versiyon göstertme ayarını aç. Sonrasında programı açıp kapat. Bir müddet taradıktan sonra bana tekrardan A2-B2 görsel ilet.

@CeV35 RTP programı her açışta Auto 1 kere basılacak. Errors kısmı 1-90 ayarlanıp Start verilecek. Yanda HWiNFO sensörler açık kalsın, CPU+RAM sıcaklıkları takip edilecek.

@Bandırmalı1965 hoca ne diyorsun 0.25 ns olayına? tRFC mutlak 0 Kelvin noktasında yanaştırabilir misin LN2 ile?

@LH44 Bunun altı daha 0.00001 ns olur en fazla. @ggbye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…