TinerciYasin

Başarılı
Merhaba, geçenlerde 6 ay Samsung kullanıcılarına özel kampanyadan yararlandım ve Prime üyeliğimi iptal ettim. Uzun zaman indirime düşmesini beklediğim bir oyun vardı ve Prime'a gelmişti. Benim kartımda da para olmadığı için üyeliğimi yenileyemedim ve yeni hesap açtım çünkü o oyunu oynamak istiyordum ve korsana karşıyım. Yeni hesap açıp oyunu aldım. Aradan 2 ay geçti sonra Prime Video izlemek için bir hesap daha açtım ilk 10 gün izledikten sonra üyeliği iptal ettim ve 3 hesabımı da kapattım şu anda hiçbir Amazon hesabım yok. Bazıları bana icra takibi başlatılır dedi ama müşteri hizmetlerine sordum bu sizin yasal hakkınız bir sıkıntı olmaz dedi. Aranızda bunu yapan var mı ben artık yapmıyorum bütün hesapları sildim yaptığımın hoş bir şey olmadığını biliyorum fakat o oyunu da çok oynamak istiyordum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoklu hesap açtırmayı göze aldıklarına göre bu tarz şeylerin yaşanabileceğini öngörmüşlerdir. Sıkıntı yok, devam.

Çoklu hesap açtırmayı göze aldıklarına göre bu tarz şeylerin yaşanabileceğini öngörmüşlerdir. Sıkıntı yok, devam.
Bunu 1-2 yıl boyunca yapanlar var ben sadece bir oyun için bir defa yaptım sonrada yapmadım zaten, kampanyayı çıkaran firma olağan şeyleri öngörmüş olmaları gerekir dediğiniz gibi.

Bu icra takibini de ilk kez sizden duydum. Amazon Prime, olması gereken fiyatın da altında. Amazon'un peşine düştüğünü sanmıyorum.