Zam sebebi belli oldu. İyi olmuş. Kargo firmalarıyla uğraşmaktan helak olduk. Bir sorun olunca ortalık karışıyordu. Direkt olarak Amazon ile muhatap olmak daha sağlıklı.
Sikayetvar'da tum kargo firmalari kayniyor. Kargoda en buyuk etki dagitim yapilan mahalledeki ekip aslinda. Benim oturdugum bolgede dagitim yapan abi cok iyi birisi ve hic sorun yasamadim bu zamana kadar.
Sikayetvar'da tum kargo firmalari kayniyor. Kargoda en buyuk etki dagitim yapilan mahalledeki ekip aslinda. Benim oturdugum bolgede dagitim yapan abi cok iyi birisi ve hic sorun yasamadim bu zamana kadar.
Evet özellikle kargo firmalarında şubelerin ve çalışanlarının etkisi çok. Bu yüzden herkesin deneyimi aynı olmuyor. Ben hiç sorun yaşamadım dediğin bir kargo firması başka şehiri geç başka ilçede bile sıkıntılı olabiliyor.
Evet özellikle kargo firmalarında şubelerin ve çalışanlarının etkisi çok. Bu yüzden herkesin deneyimi aynı olmuyor. Ben hiç sorun yaşamadım dediğin bir kargo firması başka şehiri geç başka ilçede bile sıkıntılı olabiliyor.
En iyisi denen Yurtiçi Kargo bile ben İstanbul'da olmama rağmen Urfa'dan çıktı Ankara'ya geldi. Ankara'dan Diyarbakır'a geldi, 2 gün Diyarbakır'da bekledi ancak dalga geçilen PTT Kargo'dan bir kere bile yanlış bir hareket görmedim. Bence çalışanlarla alakalı bir sorun.