Detaylar
Kim cevapladı?Kayra342727
Uzman
Kolay Gelsin'i özleyeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Görkem Say
Üstün
Geç gelen kargolar, ulaşılamayan mh.
Şikayetvar'a hiç girme, kaynıyor resmen.
Sikayetvar'da tum kargo firmalari kayniyor. Kargoda en buyuk etki dagitim yapilan mahalledeki ekip aslinda. Benim oturdugum bolgede dagitim yapan abi cok iyi birisi ve hic sorun yasamadim bu zamana kadar.
Şikayetvar'ın kaynaması normal değil mi? Şikayet platformu. Övecek değiller ya firmayı orada.Geç gelen kargolar, ulaşılamayan mh.
Şikayetvar'a hiç girme, kaynıyor resmen.
Eren A
Yetkin
Yüksek ihtimal Marmara çevresi dışında Kolay Gelsin ile dağıtım devam edecek. Yayılması uzun sürer.
Rogue
Uzman
Evet özellikle kargo firmalarında şubelerin ve çalışanlarının etkisi çok. Bu yüzden herkesin deneyimi aynı olmuyor. Ben hiç sorun yaşamadım dediğin bir kargo firması başka şehiri geç başka ilçede bile sıkıntılı olabiliyor.Sikayetvar'da tum kargo firmalari kayniyor. Kargoda en buyuk etki dagitim yapilan mahalledeki ekip aslinda. Benim oturdugum bolgede dagitim yapan abi cok iyi birisi ve hic sorun yasamadim bu zamana kadar.
Kayra342727
Uzman
En iyisi denen Yurtiçi Kargo bile ben İstanbul'da olmama rağmen Urfa'dan çıktı Ankara'ya geldi. Ankara'dan Diyarbakır'a geldi, 2 gün Diyarbakır'da bekledi ancak dalga geçilen PTT Kargo'dan bir kere bile yanlış bir hareket görmedim. Bence çalışanlarla alakalı bir sorun.Evet özellikle kargo firmalarında şubelerin ve çalışanlarının etkisi çok. Bu yüzden herkesin deneyimi aynı olmuyor. Ben hiç sorun yaşamadım dediğin bir kargo firması başka şehiri geç başka ilçede bile sıkıntılı olabiliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: