Konuma göre değişiyor kargolarin performansı. Benim konumumda kolay gelsin mükemmeldi ama bayadir alışveriş yapmıyorum malum ekonomik şartlarda...
Asil AGT denen firma çok fenaydi. O komple bitti mi?

Amazon'un kendi kargosunu kurması çok iyi olmuş.

Firma için büyük bir adım. Paket ücreti için başkasına ödeteceğine kendin yaparsın daha ucuza denk getirirsin. Önemli olan HepsiJet ve Trendyol Express'in sistemlerinden daha iyi olmaları lazım ki seçilmek için daha fazla öne çıksınlar.

Kargo yine teslim edildi olarak gözüktü ancak bana ulaşan bir şey olmadı. Ne arayan soran var ne de bir mesaj atan. Durumu müşteri temsilcilerine izah ettim ve bana iade yapıp Randevulu Teslimat seçeneği ile sipariş etmemi, bu sefer Kolay Gelsin ile geleceğini söylediler. Yeni lojistiğin hatalarından ötürü böyle sorunlar olduğunu, bir çok müşterinin böyle sorun yaşadığını söylediler. İndirimden 152 TL'ye aldığım kablo 192 TL'ye çıktığı için 100 TL'lik bir hediye kartı tanımladılar ve 50 TL olarak ucuza yeniden sipariş ettim. Kolay Gelsin ile sorun yaşamayacağım ama bu sorundan siz dostlar müzdarip olmamak için Marmara çevresinde yaşıyorsanız Randevulu Teslimat ile sipariş verin.