Bu durumların hepsini ilettim müşteri temsilcisine. Durumun budan ibaret olduğunu söyledi. Yarın hakem heyeti sürecine başlayacağım. Ayriyeten tekrar amazonla iletişime geçeceğim.

Berbat bir sistem. Ürünü ucuza aldım muadili bir şey de alamıyorum iade parasına.

Evet oyle ustelik elektroniklerin cogu genelde 1-1.5 yil sonra olmuyor zaten ozellikle de kulaklik - klavye - fare bu tarz urunlerse. Aslinda bu tarz seylerin saticiyla cok alakasi olmamasi lazim. Garantiyi saglayan servis saglayicisi kimse o yeni urun vermek zorunda. Satici neticede o urunun bir daha getirmeyebilir.

Bu durumların hepsini ilettim müşteri temsilcisine. Durumun budan ibaret olduğunu söyledi. Yarın hakem heyeti sürecine başlayacağım. Ayriyeten tekrar amazonla iletişime geçeceğim.
Sizin adınıza üzüldüm.
Normalde bu süreçlerde üstteki arkadaşın dediği gibi stok yok ise muadil ürün verilmesi gerekir.
Bence Amazonu tekrardan arayın ve haklarınızı bildiğinizi ve muadil ürün talep ettiğinizi iletin "iade" için zorlamaları durumunda yasal mercilere başvuracağınızı iletin.
Normalde Amazon iyidir fakat söz konusu ürün değişimine geldiğinde tüm siteler biraz garipleşiyor. Aynı durum Hepsiburada'da başıma geldi. Stok olmadığından iade edebileceklerini söylediler ben de stok beklenmesini yenilenmemesi halinde muadil ürün istediğimi ilettim. Müşteri Hizmetleri temsilcisi ise şu anlık iade edebileceklerini arızalı ürünün ellerinde kalamayacağını iletti. Ben de zorluk çıkarmaları halinde yasal süreci bildiğimi ve THH'ye başvurarak hakkımı arayacağımı söyledim. 1 hafta sonra 0 kulaklığıma kavuştum. 🫠
THH'den lehinize karar çıkacağına eminim.

Ürün elimde bekliyor. Garanti biz destek sağlayamayız zaten deyip kenara çekildi. Haklı zaten sadece ürünlerin farkını öğrenmek istediğimi belirtsem de seri numarası aynı dediler. Ürünler aynı gözükse de farklı özelliklerdeler. Amazon kaç gündür dönüş yapmadı. Amazondan aldığım sayfa ile şuan ki sayfa içeriği de aynı değil. Ben satın alırken 3.1 5.1 yazıyordu şimdi de 3.0 5.0 yazıyor aynı ürün olmadığını onlarda biliyor bence. Fakat o zamana dair ss almak aklıma gelmedi 😂. Şaka şaka resmen bundan sonra satıcı sayfası da sslicem.

Amazon bu konuda tam bir hayal kırıklığı.

Evet Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu . Aylar geçti ama sonuç başarılı. Peki Amazon benle ne zaman iletişime geçecektir.

Son düzenleme:
Ürün elimde bekliyor. Garanti biz destek sağlayamayız zaten deyip kenara çekildi. Haklı zaten sadece ürünlerin farkını öğrenmek istediğimi belirtsem de seri numarası aynı dediler. Ürünler aynı gözükse de farklı özelliklerdeler. Amazon kaç gündür dönüş yapmadı. Amazondan aldığım sayfa ile şuan ki sayfa içeriği de aynı değil. Ben satın alırken 3.1 5.1 yazıyordu şimdi de 3.0 5.0 yazıyor aynı ürün olmadığını onlarda biliyor bence. Fakat o zamana dair ss almak aklıma gelmedi 😂. Şaka şaka resmen bundan sonra satıcı sayfası da sslicem.

Evet Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu . Aylar geçti ama sonuç başarılı. Peki Amazon benle ne zaman iletişime geçecektir.
Hocam ürünler farklı olmak şartı ile birebir aynı duruma düşmüş bulunmaktayım. Gelişme oldu mu? THH sizi haklı bulmuş ve sonrası yok. Amazon ile kavga ettim ben bir de. Ben de THH'ye gideceğim ama sonrası ne olacak bilmiyorum.

Ürün elimde bekliyor. Garanti biz destek sağlayamayız zaten deyip kenara çekildi. Haklı zaten sadece ürünlerin farkını öğrenmek istediğimi belirtsem de seri numarası aynı dediler. Ürünler aynı gözükse de farklı özelliklerdeler. Amazon kaç gündür dönüş yapmadı. Amazon'dan aldığım sayfa ile şu anki sayfa içeriği de aynı değil. Ben satın alırken 3.1 5.1 yazıyordu şimdi de 3.0 5.0 yazıyor aynı ürün olmadığını onlarda biliyor bence. Fakat o zamana dair SS almak aklıma gelmedi 😂. Şaka şaka resmen bundan sonra satıcı sayfası da ssleyeceğim.

Evet Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu. Aylar geçti ama sonuç başarılı. Peki Amazon benimle ne zaman iletişime geçecektir.

Hocam gelişme oldu mu? Amazon iletişime geçti mi, ya da siz mi iletişime geçtiniz?