Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Vram'i sevecem artık. Adamlar performans ile orantılı kart üretsinler yeterli.Benim bildiğim ışın izlemede %45 performans artacak. Başka sızıntılar var mı? Fiyatlarla ve VRAM'lerle ilgili sızıntı oldu mu?
Onu ben de gördüm de o kesin mi sızıntı mı?
Bold Pilot
Uzman
Gözler MSI aradı... Artık AMD üretmeyeceklerdi sanırım.
shockedblackguy
Üstün
4060Ti 16GB diye ağladı millet gittim 8GB aldım. Kaç aydır VRAM sıkıntısı yaşadığım tek oyun Forza 5. Tamam 8GB koymasınlar ama bu kadar ağlamaya da gerek yok. 12 veya 16GB VRAM gerektiren grafiklerde kart zaten kaldıramıyor doğru düzgün. 10GB koysalarmış tam olur muş. 16 diye de ağlamaya gerek yok. arada 3.5k vardı ben alırken. Sadece VRAM için AMD alan da görmedim daha. Performans/VRAM olmalı bence de. 2K oynayan adam zaten 4060Ti almamalı.Vram'i sevecem artık. Adamlar performans ile orantılı kart üretsinler yeterli.
AMD fiyatları iyi koyarsa orta ve düşük segmentte İntel B580 gibi domine eder. AMD şu kare oluşturma olayını DLSS FG gibi hallederse çok iyi olur. Görüntü resmen çamur oluyor hala daha düzelmedi. Yazın AM5'e geçmeyi planladığım için bu rekabet ortamını dört gözle bekliyorum. İşler kızışır umarım.
Bold Pilot
Uzman
Sony oyunlarında mükemmele yakın çalışıyor.AMD şu kare oluşturma olayını DLSS FG gibi hallederse çok iyi olur. Görüntü resmen çamur oluyor hala daha düzelmedi.
AMD fiyatları iyi koyarsa orta ve düşük segmentte Intel B580 gibi domine eder.
Intel çoğunluğu yine AMD'ye kaptırıp sonrakınde domine etmeye başlar bence AMD adamakıllı fiyat çekmezs.
Gittim 8 GB aldım. Kaç aydır VRAM sıkıntısı yaşadığım tek oyun Forza 5. tamam 8 GB koymasınlar ama bu kadar ağlamaya da gerek yok.
RTX 5060 güçlü olacağı için 8 yetersiz gelecek deniyor, bence mantıklı yazılımdan çok donanımı arttırıyor gibi NVIDIA bu kez.
Bas vram ve kas gücünü yazılımı bilmem ne et, alsın kerizler. Benim çok başım ağrıdı alacak olana Allah kolaylık versin.
Görüntünün çamur olmasını geçtim akıcılığı bile artırmıyor sadece rakam olarak FPS yükseliyor. Dlaa fg harika çalışıyor. Akıcı olmayan oyunlar için de dikey eşitlemeyi aç tamam.AMD fiyatları iyi koyarsa orta ve düşük segmentte İntel B580 gibi domine eder. AMD şu kare oluşturma olayını DLSS FG gibi hallederse çok iyi olur. Görüntü resmen çamur oluyor hala daha düzelmedi. Yazın AM5'e geçmeyi planladığım için bu rekabet ortamını dört gözle bekliyorum. İşler kızışır umarım.